Политиката се изолира от народа. Направихме я територия, запазена за

...
Политиката се изолира от народа. Направихме я територия, запазена за
Коментари Харесай

Зафиров: Отговорност, разум и диалог - това са трите ключови думи на БСП

" Политиката се изолира от народа. Направихме я територия, непокътната за определени. Превърна се в план. Останахме безучастни отвън публичния контракт милиони българи, които не гласоподават - от 6,5 млн. български жители в изборните описи, правото си на глас упражниха по-малко от 1/3. И в случай че след тези няколко месеца отидем на нови избори, тази наклонност няма да се промени. И с тази действителност би трябвало да е наясно всеки един, който е тук и заема депутатската си банка. И тя би трябвало да е претекста за обръщането на мисленето в дейностите. За да излезем от кризисността, са нужни напъните на всички в тази зала, на всички дружно ", сподели Атанас Зафиров в изказването на Българска социалистическа партия.

БСП няма да е тази, която ще хвърля камъни или ще чертае разграничителни линии. Нов цикъл от избори единствено ще задълбочи рецесията и ще отсрочи значимите решения, съобщи Зафиров.

" Отговорност, разсъдък и разговор - това са трите основни думи на Българска социалистическа партия за България в този парламент. През 2024 година българите живеят в извънредно предизвикателни времена – боен спор наоколо, антибългарски настроения на една от границите ни, демографски срив и икономическа промяна. Въвеждат се зелени стандарти, за които не сме подготвени, постпандемични и здравни провокации, изкуствен интелект. Ние живеем в нова действителност и е ужасно, че политическият авангард на нацията ни не го осъзнава или го осъзнава единствено отчасти. На тази нова действителност не можем да отговорим със остарелия формат, в който единствено разпределяхме помощи извън, огромни инфраструктурни планове, непознати вложения ", разясни депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР