Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич застана пред медиите

...
Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич застана пред медиите
Коментари Харесай

Томислав Стипич: Трябва ни ядро и добър старт

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич застана пред медиите няколко дни след старта на подготовката на „ армейците “. Той разкри, че Георги Минчев влиза в проектите на клуба, както и друго български играчи.

Стипич съобщи, че за него всеки мач е значим и би трябвало да се побеждава даже в контролите.

„ Трябва да имаме добър старт, да се срещнем, да се почувстваме, би трябвало да им кажа някои правила, които би трябвало да знаят. Трябва да изградим едно положително ядро и по-късно можем да влезем по най-хубавия метод в подготовката и мачовете “, стартира Стипич.

„ С добра атмосфера можеш да имаш положително показване. От това, което видях на първите тренировки, момчетата упражняват добре, с положително движение и въодушевление. Това е една добра основа “, показа още хърватският експерт.

„ Всеки чака огромни имена за нови попълнения, само че за момента сме фокусирани върху футболистите, които имаме. Искаме да се срещнем по най-хубавия метод с тях, с техните мощни слаби страни. Следим разнообразни имена, само че е значимо да се срещнем с сегашния състав “, продължи той.

„ Георги Минчев е в проектите ни, както и други български играчи. Това е част от идентичността на ЦСКА. Искаме фокусът да е върху българите и скоро ще разберете. Ситуацията към Иван Турицов още е отворена. Той е забавен и за други тимове. Ще забележим какво ще се случи, само че не съм обезпокоен от времето. Искам гладен за триумфи тим “, разкри Стипич.

„ Феновете са една от аргументите да съм тук. Искам да работя в атмосфера като тази. Искам да придам страстта и силата си на тях, да се опознаем, те са огромна поддръжка за нас и мисля, че можем да чакаме поддръжката им и през новия сезон “, добави хърватинът.

„ Случи се, каквото се случи. Може би е по-добре за нас да стартираме против Лудогорец. Това е програмата и се съобразяваме с нея. Ще излезем да покажем най-хубавото. “

„ Всеки мач в ЦСКА е значим, без значение дали е другарски. Ще имам опция да следя играчите, да видя къде могат да бъдат потребни, няма да има напрежение върху тях. Във всеки мач се излиза за победа “, съобщи Томислав Стипич.

„ Всеки гол трансформира настроението на терена, само че всяка победа усъвършенства атмосферата в клуба и в връзката с медиите. Трябва да изградим една добра основа. Излизаме за победа във всеки мач “, показа новият старши треньор на ЦСКА.

„ Всичко стартира с мен като треньор. Ще има отпечатък неналичието на публиката в първите мачове, само че аз съм фокусиран да вършим работата си, да изпълняваме задачите си, да вървим към тях, макар трудностите във всеки клуб. Аз съм 1 от 8 деца и знам какво е да стигнеш с доста работа и непримиримост до там, където съм в този момент “, приключи Томислав Стипич.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР