Реал (Мадрид) записа първа победа в тазгодишното издание на Шампионската

...
Реал (Мадрид) записа първа победа в тазгодишното издание на Шампионската
Коментари Харесай

Реал Мадрид взе жизненоважна победа срещу Интер в голово шоу

Реал (Мадрид) записа първа победа в тазгодишното издание на Шампионската лига, откакто надви с 3:2 като хазаин над Интер. Двубоят бе исторически за капитана Серхио Рамос, който означи своя гол номер 100 за " белия балет ". Карим Бензема и Родриго бяха създатели на другите попадения за Реал, а за " нерадзурите " се разписаха Лаутаро Мартинес и Иван Перишич.

Двубоят бе доста оспорван и изпълнен с офанзиви към двете порти. Още в първите минути Асенсио пропиля добра опция, а Барела разтресе гредата на вратата на Реал. Гостите пропиляха още две положителни обстановки преди отборът на Зинедин Зидан да се развихри.

Валверде пропусна да открие резултата в 23-ата минута, само че това стори Бензема единствено 2 по-късно. Французинът получи пас от бранител, който опита да върне към вратаря и осъществя.

В 33-ата минута Рамос засече с глава центриране от корнер и прониза за повторно Интер. Гостите обаче реагираха незабавно. Мартинес получи топката в наказателното поле и в придвижване я изстреля в мрежата.

Италианският отбор съумя да изравни в 68-ата минута, когато Перишич получи в наказателното поле, гардира добре и с техничен удар прати топката във вратата.

Отборът на Зинедин Зидан обаче стигна до триумфа с попадение в 80-ата минута. Винисиус проби по крилото и пусна по земя към точката на дузпата, където Родриго в засече и прати в мрежата, с цел да оформи крайното 3:2 за Реал.

Грандът от Мадрид събра 4 точки и заем трето място, колкото има и втория Шахтьор. На първо място е Борусия Мьонхенгладбах.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР