Разследваният за хулиганство шофьор, който стреля с картечен газов пистолет

...
Разследваният за хулиганство шофьор, който стреля с картечен газов пистолет
Коментари Харесай

Шалтера, който стреля по шофьор и го преби, е с две присъди и в изпитателен срок

Разследваният за безчинство водач, който стреля с картечен газов револвер по пътя Добрич-Варна, може да получи обвинявания и по други сформира от Наказателния кодекс, заяви на конференция заместител районният прокурор на Добрич Павел Любенов.

 Нов жесток побой и пукотевица против водач на пътя, нападателят е арестуван Виж още

По думите му, след експертно умозаключение за вредите, нанесени при случая на лекия автомобил " Пежо ", на 36-годишния Илтер Аксанов-Шалтера може да бъде повдигнато обвиняване за съзнателно причиняване на пътно-транспортно произшествие.

Инцидентът стана към 11 часа на 21 август, когато след лишаване на преимущество на изхода на Добрич, Шалтера с ръководеното от него " Ауди " стартира да преследва лекия автомобил " Пежо ". Мъжът създава изстрели, изтласква другата кола от пътя и принуждава лидера й Пламен Михов да спре. Нанася му удар с пестник в лицето.

От мястото на произшествието са конфискувани гилзи, а муниции и пълнителят на оръжието са конфискувани при претършуване на " Ауди " -то. Самото оръжие, за което следва да бъде направено експертно умозаключение, е предадено от малолетния наследник на причинителя, осведоми прокурор Любенов.

Той добави, че следва и потърпевшият, който е настанен в болница, да бъде освидетелстван какви увреждания е получил.

Районният съд в Добрич към този момент е постановил непрекъсната мярка " задържане под стража " на Илтер Аксанов , който е направил действието в изпитателния период на условно наказание за закана за ликвидиране и увреждане на непознато имущество.

" Ако бъде приет за отговорен в това обвиняване, го грози заплахата да претърпи дейно наказване отнемане от независимост, както при възможна бъдеща присъда в това обвиняване, по този начин и да му бъде приведено в осъществяване предходното наказване ", добави заместител районният прокурор на Добрич.

Пробите за алкохол и опиати на Илтер Аксанов са негативни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР