Разсекретени документи разкриха най-голямата тайна в света. Хитлер е живял

...
Разсекретени документи разкриха най-голямата тайна в света. Хитлер е живял
Коментари Харесай

Истината! Хитлер е живял до старините си в Смолян

Разсекретени документи разкриха най-голямата загадка в света. Хитлер е живял в Смолян до 1984-та година.

Докладите за Втората международна война бяха разкрити от Централно разузнавателно управление на САЩ. По публична информация до този миг бе известно, че Адолф Хитлер се е самоубил в подземния си бункер на 30 април 1945 година Тялото му било намерено разпознато от болшевиките, преди да се върнат назад към Съюз на съветските социалистически републики.

Днес истината излезе нескрито. Централно разузнавателно управление на САЩ популяризира документи от над 3000 страници, в които се твърди, че самоубийството на Хитлер и Ева Браун било фалшифицирано. В един от документите от Лос Анжелис е упоменато, че зложелател на света номер едно е получил политическо леговище в град Смолян след края на Втората международна война. Там е живял до септември 1984 година, когато умира от напреднала възраст.

Адолф Хитлер е деец от Първата международна война, награден с редица военни оценки. След края ѝ управлява партията на националсоциалистите във Ваймарска Германия. Прави несполучлив опит за прелом и прекарва по-малко от година в пандиза. След излизането си намира съидейници за своята националистическа, антисемитска и антикомунистическа изразителност.

Националсоциалистите имат крайни възгледи. Те екзекутират доста от своите съперници, преструктурират държавната стопанска система, модернизират войската и откриват тоталитарна, националсоциалистическа тирания. Хитлер прави всичко допустимо, с цел да завладее нови територии или така наречен витално пространство. Престъпленията му по отношение на човечеството са жестоки. И до през днешния ден никой няма пояснение за какво е получил леговище точно в България.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР