Разработване на съвършеното блокче сапун. Този научен труд на бъдещия

...
Разработване на съвършеното блокче сапун. Този научен труд на бъдещия
Коментари Харесай

Откъде са милионите на Николай Денков? Сапуни и сладолед!

„ Разработване на „ съвършеното ” блокче сапун ”. Този теоретичен труд на бъдещия министър председател и за пръв път в историята ротационен министър-председател Николай Денков е единствено един от многото, които вършат претендента на „ Продължаваме промяната ” един от най-богатите българи с помощта на мозъка им. С разбори и разработки на сапун, шампоан, пяна на бира и сладолед фамилията на Николай Денков и брачната половинка му – също талант на науката – Славка Чолакова, им докарва приход от близо 240 000 лв. годишно, откри инспекция на „ Уикенд ”.

 Това е брачната половинка на кандидат-премиера от провалената „ Промяна “ Николай Денков

Това са средствата, които семейството на бъдещия министър-председател е заявила изцяло публично за 2022 година Извън заплатите и университетските възнаграждения у нас…

Сумата е от научни разработки на Денков и брачната половинка му, които очевидно и в живота, и в науката не могат да живеят един без различен. Почти няма труд, в който и двамата от години женени благоевградчанка и старозагорец да не са дружно, а даже са написали и обща книга. Творбата обаче е издадена във Англия през 2012 година и очевидно у нас бял свят няма да види, макар че се отнася за фамилната пристрастеност – пени и емулгатори.

Трудовете „ Разработване на бързоотмиващи се шампоани за спестовност на вода ” и „ Несферични сладоледени частици ” пък му носят величествен триумф като теоретичен началник и член на екип от анализатори в чужбина – Съединени американски щати и Англия. А тандемът Славка Чолакова и Николай Денков твори, откогато се помни, както се смеят самите съпрузи.

Именно любовта към науката, пяната и емулгаторите свързала двамата по този начин мощно, че ги дарила и с две деца. Деница и Стоян са гордостта на семейството на новия министър председател, макар че Денков не обича да приказва доста за наследниците си, а и не харесва те да застават под медийните прожектори.

Каката Деница е кръстена като първородно дете на дядо си Денко – бащата на учения, а Стоян – разумно, на другия дядо – бащата на Славка. Типично в средите на учените, които не могат да бъдат претопени в славата си под непознато име, Славка резервира и до през днешния ден в университетските среди семейството Чолакова – моминското си име.

Затова незапознатите с брака на двамата гении не могат да свържат безконечния тандем в писания, разбори и разработки – Чолакова-Денков. Само Мария Кюри очевидно е била над тези неща…

Децата му, а не науката обаче постоянно са били огромната обич на бъдещия министър председател, повече даже и от „ пените и емулгаторите ”. Самият Денков като министър не се умори да твърди, че хлапетата би трябвало да мислят повече в учебните заведения, в сравнение с да учат, а към този момент порасналите му лични деца са по-голяма горделивост и от върволицата разработки и гениални научни достижения.

Сам на крайници в Берковица като министър, Николай Денков провокира възторг като отиде при ромско семейство, с цел да убеди бащата да пусне хлапетата си на учебно заведение. Е, наложи му се да обещае нови таблети, детски надбавки и раници за дечурлигата, само че резултатът бе повече от приемлив.

За резултата от нагледната и материална пропаганда прочее наследникът на Гълъб Донев по този начин и не описа, защото очевидно конфликтът му с противоположността на умно-красивия електорат не е дала своите просветни плодове. Децата му обаче, признава, в никакъв случай не са били увещавани да учат с материални придобивки, в противен случай, министърът на просветата в кабинетите „ Янев ” и „ Петков ” постоянно е давал образец дружно с жена си, че науката може и да не е слънце, а сладолед и акуафаба (течност от консервирани или накиснати бобови култури, която при разбиването си придобива консистенцията на разрушен белтък – б. р.), само че отново може да те сложи на върха на страната.

Днес Деница и Стоян са от дълго време пораснали, а майка им също като Николай Денков не счита, че в случай че се разсънят на следващия ден като деца на министър-председател, това ги прави по-различни от до момента. Денков и брачната половинка му са ученици на Софийския университет, а постът министър на образованието, който три пъти заема бъдещият министър председател, към този момент е научил порасналите му деца да странят от медиите и от светлините на прожекторите.

Реклама

Но до момента в който Славка и Николай ще се наложи да се изправят пред публичното мнение, те живеят собствен живот в работа и обучение, горди са родителите им. Фамилията населява китно жилище в столичния квартал „ Лозенец ”, има и други парцели, само че досегашният министър на просветата даже нехаеше, че върви с метро на работа, а му се поставят служебни коли с водачи.

Като замислен академик, Денков даже не правел усещане на останалите пасажери в подземната железница на път към Министерски съвет, а и като народен представител продължи да се движи с влакчетата и никой не му обръщал внимание. И даже облече спортен екип, което пък даде нов мотив ГЕРБ да се зачудят дали да оплюят някогашния си зам.-министър от кабинета „ Борисов ” като пребоядисан, отпред на фрагментите в „ Продължаваме промяната ”, или да го венцеславят.

Защото въпреки всичко ще имаме втори министър председател, който няма проблем да се разхожда по спортен екип, считали по-разумните от тях, макар че Денков облече своя не за футболен мач, а за крос с деца.

Далеч от търпимостта обаче е друго занятие на новия министър председател, изключително за партия „ Възраждане ”. През 2021 година Николай Денков тихомълком става началник на план за откриването на нова ваксина против ковид. „ Нова нано-базирана мулти-епитопна ваксина за предварителна защита от зараза със SARS-CoV-2 ”, несъмнено, не стига до международните пазари и „ нова ваксина на процедура няма ”, само че Денков още веднъж отбелязва точка като академик. Невероятен авторитет в сферата си на въздействие по това време, описват учени. Скоро следва нацията да разбере и дали ще се оправи като министър председател, въпреки и за девет месеца.

За още по-радикалните симпатизанти на про-руските обединения, новият министър председател крие друга загадка. Акад. Денков е работил под шапката на „ сестрата ” на най-капиталистическата напитка – Кола-та, с която съгласно русофилите американците и до ден-днешен несъмнено се напиват – колосът „ Пепси ”.

За 8 месеца – през 2016 година и 2017 година Николай Денков е бил нает от компанията, с цел да направи разбор на емулсии и емулгиране в напитките на „ Пепси ”. И до момента в който министър председателят с едната ръка ще ръководи страна, а с другата ще разпенва акуафаба, брачната половинка му също няма да стои със скръстени ръце.

Славка Чолакова не е единствено академик и създател на безгранично количество изявления взаимно с мъжа си, само че върти и компания.

„ Природен дизайн ” ООД е бижуто в короната на семейство Денкови – реализацията на научния им разум. Компанията, учредена през 2010 година, се занимава с научноизследователска и развойна активност в региона на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, като Чолакова е даже съветник на други компании по какъв начин да трансформират билкови екстракти в машини за пари на хапчета и капсули.

Доц. Чолакова е дала две поръчки за патенти единствено в състезанието си за професорска купа, като преди този момент е имала „ на изчакване ” цели три. Затова и компания с такава устременост – преобразяване на масла, емулсии, природа и пяна, съчетани с разум, в личен бизнес, се сторил добър ход за професора от Софийски университет.

Въпреки че компанията е напълно дело на Чолакова, през далечната 2010 година се оказва, че научната работничка няма по какъв начин да се оправи без съдружници. Един от тях, от общо четирима, е с преплитащото езика име Хавиер Игнасио Сайнс Лобо, а през днешния ден мнозина от гилдията на Чолакова описват, че Хавиер в действителност е един от най-богатите земеделци в Чили.

Говори се, че съдружникът на бъдещата премиерска брачна половинка отглежда хиляди акри стевия – естествен подсладител и като академик биохимик се опитвал да трансформира стоката си в личната си реклама – „ най-чистата стевия в света ”.

Други пък настояват, че около научни конференции Чолакова убедила магната Хавиер Сайнс от Мексико – притежател на няколко компании в Уорик, Англия, и също по този начин свързван с хранителната промишленост, да даде своя дан от 1700 лева и да стане част от бъдещата империя на също по този начин бъдещата премиерша. Самата Чолакова мълчи и по двата въпроса, както и по тематиката за финансовите доклади на компанията си, която като че ли е замряла, само че тя продължава да държи 33,33% от акциите й.

Заради интереса към работата на брачната половинка на Денков, тя ще е е един от поканените лектори с конференция на тематика „ Физикохимичен надзор на свойствата на пяна и емулсия ” в Лил, Франция от 3 до 6 юли, до момента в който брачният партньор й се поти в българското политическо лято, като този път тандемът, уви, очевидно ще се раздели в името на държавната непоклатимост и козметичната промишленост.

Малцина са наясно и че точно под управлението на бъдещата първа дама на „ Дондуков ” 1, Софийския университет стартира да образова студенти и по дисциплината „ Козметика и битова химия ”, защото всеобщо трудовете на проф. Чолакова в тандем с нейния брачен партньор са ориентирани и към основаването на съвършените перилни препарати и омекотители. Дали най-одумваната двойка в родния политически живот през днешния ден ще успее да изпере кирливите ризи на страната и да я показа в нова светлина, ще стане ясно в идните 9 месеца, когато идва ред на Мария Габриел.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР