Разпятието на Исус Христос било инсценировка, твърди в книгата си

...
Разпятието на Исус Христос било инсценировка, твърди в книгата си
Коментари Харесай

Разпятието на Исус било инсценировка

Разпятието на Исус Христос било инсценировка, твърди в книгата си " Мистичният живот на Исус " медиум №1 на Съединени американски щати Силвия Браун. Според авторката Пилат Понтийски убедил Христос двамата да инсценират пред тълпата подправеното му разтягане. След това управникът му разрешил да живее умерено в непозната страна до своите старини.

Според християнството Синът Божи е бил разпънат на кръста поради греховете на човечеството. Браун твърди, че е основала книгата си с упътванията на астралната си учителка Франсин. Тя контактува с нея в положение на транс и записва сведенията, които получава от невидимата Франсин.

 Разпятието на Исус било инсценировка

" Исус скрито се среща с Юда и с Пилат и уговарят по какъв начин да създадат подправеното му разтягане на кръста. Присъства и Йосиф от Ариматея. Дни преди този момент Исус моли Юда да му уреди среща с Пилат, с цел да уговорят нещо особено. Сбирката е няколко дни преди да бъде разигран етюдът с сякаш измяната на Юда в Гетсиманската градина. Тази загадка среща поставя началото на една от най-големите интриги в човешката история ", написа Браун в книгата си.

" Пилат споделя, че неговите алхимици ще подготвят за Исус стъкленица с лекарство което ще го държи в будна кома. Така хем хората ще го мислят за мъртъв, хем Пилат ще излезе воин ", продължава американската авторка.

Според Библията Исус възкръсва на третия ден. Според Браун обаче просто тогава алхимиците на Пилат са извадили Христос от будната кома.

Силвия Браун счита още, че фалшификацията на гибелта на Исус е целяла да помогне на него и фамилията му да стартира нов живот в непознати страни. Нито една власт нямало да се занимава с човек, разгласен публично за мъртъв.

Смут измежду християните буди думата " семейство ". Според Библията Исус Христос в никакъв случай не е бил женен. Силвия Браун обаче твърди че той е бил публично задомен за Мария Магдалена. След подправеното разтягане двамата дружно с децата си бягат към земите на днешна Франция.

" След като прекарва повече от 40 години там, Исус умира на 86 години. Мария Магдалена е живяла още 20 години след него. Един от синовете им се преселват в Гърция, вторият в Рим, а дъщерите им Сара и Естер остават във Франция ", споделя медиумът Браун.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР