Разпределителят на Нефтохимик Георги Братоев обясни пред Нова телевизия ситуацията

...
Разпределителят на Нефтохимик Георги Братоев обясни пред Нова телевизия ситуацията
Коментари Харесай

Братоев обясни за червения картон срещу ЦСКА

Разпределителят на Нефтохимик Георги Братоев изясни пред Нова телевизия обстановката в края на първия гейм с ЦСКА, когато избухна препирня с Христо Цветанов.

" Според мен това беше недоразумение. Това беше един миг, в който аз не споделих нищо. Може би има един милион моменти, в които споделям нещо, предизвиквам и аз съм отговорен, само че в този миг нищо не споделих. Той ме погледна, пита ме какво желая и за какво виждам натам. Може би не разбра обстановката по верния метод. След мача аз му се извиних, тъй като съм по-младият и считам, че е вярно. Ние сме сътрудници, играли сме дружно и един от волейболистите, които аз доста почитам. "

Георги Братоев получи червен картон и защото е негов втори за сезона, той ще пропусне третия мач с ЦСКА от полуфиналния плейоф в Суперлигата.

" От тук насетне некомпетентността на втория арбитър е естествена за него. Той сподели, че нищо не е чул и видял. Това ме ядоса най-вече, тъй като в България по този начин сме привикнали - ни лук ял, ни лук мирисал. Лоши реплики си разменихме, само че това беше след това. Нещо напълно обикновено, това се случва постоянно в спорта. Извиних се на Христо, че по някакъв метод съм го предизвикал, макар че съгласно мен не беше по този начин. "

" Това, което се случи в зала " Христо Ботев " ме стимулира. Мотивирало ме е постоянно. Когато хората са против теб, наскърбяват те, псуват те. Това се случва рядко на волейболни мачове по света, само че мен ме стимулират. Като един същински левскар, обичам да удрям ЦСКА ", съобщи още Георги Братоев.

" Хебър има добър тим и наподобява любимец. Не желая да изригвам огромни думи, избирам да го покажем на терена ", сподели Братоев във връзка развиването на плейофите в шампионата.
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР