Разпределението на местата в листите между новите коалиционни партньори Продължаваме

...
Разпределението на местата в листите между новите коалиционни партньори Продължаваме
Коментари Харесай

Напрежение в ПП, Дунчев заговори за задкулисие и шикалкавене на Петков

Разпределението на местата в листите сред новите съдружни сътрудници „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “ не протича по никакъв начин безпрепятствено. Подреждането в София-област ескалира, като на напред във времето излезе депутатът от 48-ото Народно събрание Александър Дунчев.

„ Аз и моят екип от София-област не сме се отказали от изборите. Протестираме против един опит София-област да бъде дадена на „ Демократична България “ с едно безпринципно решение, без да се регистрират спецификата и напъните ни да я отвоюваме от мафията “, съобщи Дунчев пред bTV.

Той е водил диалози с Кирил Петков, само че срещнал „ единствено извъртане “. Ексдепутатът желае инспектиране на решението.

По думите му общините в региона са феодализирани.

„ Това не е битка за място, а битка за правила. Искаме лидер на листата в София област да е от Политическа партия. Младите хора от Политическа партия ни поддържат. Част от проблемите са възрастните, по-зрелите в „ Промяната “. В София област са единствено младежи и сега това се саботира и бойкотира. Христо Даскалов е възрастен човек, да вземем за пример взе борбата за Капитан Андреево, обаче беше избутан встрани “, сподели Дунчев.

Той се зарече, че ще продължи с смяната, като може да бъде и без „ Промяната “.

„ На Кирил му споделих, че съм почнал да изгубвам доверие през вчерашния ден. Единственият късмет да не си изгубят доверието, е да си ревизират решението за София област. Ако не си ревизират решението, ще опиша за всички старания, които се вършат за смяна на „ Промяната “. Какъв късмет имаме да променим България, в случай че не можем да променим едно смешно решение. В София област от Политическа партия няма възрастни хора, всички са млади, кардинални. София област е региона, където потвърждаваме по какъв начин да стане смяната в България “, акцентира Дунчев.

Трябва да се направи компромис, са претекстовете на Кирил Петков. Компромисът с Българска социалистическа партия докара, че хората се отдръпнаха от Политическа партия. Трябва да спрем да вършим безпринципни взаимни отстъпки. Трябва да стартираме да вършим кардинални. Искам да си ревизират решението. Предлагаха ми пост в София. Водещо място в друга област ми предлагаха, тестваха ме дали ще клъвна, само че аз не съм за постове, а за идеята. Тези, които постановат тези решения очевидно имат друга идея. Имаме в Политическа партия хора, които си гонят други дела. Един си потегли, различен скоро ще си тръгне. Имаме задкулисие при нас, тъй като някои държат на това място в София област, аз не държа. Някои считат, че би трябвало да се наложи моделът на ГЕРБ в Политическа партия, с цел да задържат властта, приключи Александър Дунчев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР