Американската рапърка Ники Минаж снощи заяви, че полицията в Нидерландия

...
Американската рапърка Ники Минаж снощи заяви, че полицията в Нидерландия
Коментари Харесай

Ники Минаж е арестувана за кратко на летището в Амстердам заради марихуана в багажа

Американската рапърка Ники Минаж нощес съобщи, че полицията в Нидерландия е разкрила марихуана в багажа ѝ, до момента в който тя се е подготвяла да напусне страната за идващия си концерт, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Минаж написа в " Екс ", че била спряна на летището в Амстердам, когато се канела да се качи на аероплан за концерт в Манчестър, Англия. Полицаите ѝ споделили, че са разкрили марихуана в куфарите ѝ и че субстанцията ще би трябвало да бъде претеглена.

Концертът на рапърката беше отсрочен и компанията уредник " Лайв Нейшън " (Live Nation) съобщи, че събитието ще бъде пренасрочено и билетите ще бъдат почетени.

" Въпреки напъните на Ники да изследва всички вероятни пътища за реализиране на днешното шоу, събитията от през днешния ден направиха това невероятно ", се споделя в изказването на промоутъра. " Дълбоко сме разочаровани от породеното стеснение ".

Канабисът е незаконен в Нидерландия, само че използването му за забавление се толерира, показва АП.

Роберт ван Капел, представител на нидерландската военна полиция, съобщи, че 41-годишна американка е била задържана за експорт на " меки опиати ". Той не разпознава дамата и не посочи типа на въпросните опиати.

Минаж, която е на 41 години, написа в " Екс ", че съгласно нея полицията просто е желала да я накара да закъснее за концерта си в Манчестър. " Казах ви, че е с цел да се опитат да ме накарат да закъснея, с цел да могат да напишат отрицателни истории. Ревността е болест. Останалото го знаете ", съобщи рапърката.

Междувременно в своя обновена информация нидерландската полиция сподели, че е освободила " обвинената и тя към този момент може да продължи напред ", съобщи Пи Ей Мидия/ДПА.

Силите на реда прибавиха, че дамата ще би трябвало да " заплати санкция ", размерът на която ще бъде избран от прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР