Разплащателната е създадена от Българо-американска кредитна банка с идеята да

...
Коментари Харесай

"Чиста сметка" от БАКБ вече е с карта VISA

Разплащателната е основана от Българо-американска кредитна банка с концепцията да се впише в стила на живот и да отговори на упованията на модерния, работещ човек. Само за три месеца от началото й, " Чиста сметка " се трансформира в обичан артикул на дейните консуматори, тъй като им дава повече еластичност, убеденост и предвидимост, отговаряйки напълно на техния метод на живот. За доста от тях тя е главната сметка по която получават заплатата си, приходи от наеми, възнаграждения или други доходи и употребяват чистата сума от тях, без да заплащат месечни такси.

не е промоционално предложение на БАКБ, а банков артикул за жители и всеки, който го употребява съгласно условията, ще има привилегията да икономисва от такса обслужване за безграничен интервал от време. Единственото изискване е да имате месечни приходи по сметката от най-малко 500 лв. и употребявате дебитна карта VISA.

Новата дебитна карта VISA от Българо-американска кредитна банка, която ще получите със своята, е с доста атрактивни условия:

Без такса за издаване; Без такса за изтегляне на суми от всички банкомати на БАКБ; Без такса за преиздаване при приключване на валидността на картата; Без такса за поддръжка на картата; Без такса за заплащане на артикули и услуги в търговски обекти в страната и в чужбина; Без такса за заплащания в интернет.

Получавате бързи и комфортни безконтактни заплащания посредством технологията PayWave , която разрешава транcакцията да се извърши единствено посредством приближаване на картата до ПОС устройството. Използвате по-сигурните разплащания в интернет с Visa Secure , която обезпечава спомагателна сигурност при извършване на покупки в онлайн магазини.

С новата карта VISA можете да зареждате своя мобилен портфейл BACB Pay без такса и да пазарувате на всички места единствено с телефона си, или да изпращате незабавно пари на другари и близки.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР