Разликата между традиционната медицина и методите, които се използват, за

...
Разликата между традиционната медицина и методите, които се използват, за
Коментари Харесай

Лошите спомени блокират силата ви

Разликата сред обичайна медицина и методите, които се употребяват, с цел да накарате подсъзнанието си да ви помогне, е голяма.

Според обичайна медицина тялото ни е единствено кола, която се ръководи от компютър, а ние сме единствено пасажери в тази кола. И в случай че тя не работи, значи някоя негова част се е счупила – т.е. нужни са медикаменти или интервенция.

Според методите, които употребяват подсъзнанието, тялото ви би могло да се сметне за кола, само че вие не сте пасажер, а водач и точно вие взимате решенията. Достатъчно е да се научите да управлявате тялото си, с цел да сте здрави.

Преди епохи хора, приковани към леглото от нелечима болест, ненадейно са оздравявали и то единствено със силата на мисълта и като са променяли убежденията си.

 Лошите мемоари блокират силата ви

Шаманите на Хавайските острови употребяват забавен метод, прочут като хуна – това на локалния език значи загадка. Тя съдържа лечебни техники, философия, способи за реакция по отношение на напрежението.

Основните правила на хуна могат да ви оказват помощ да управлявате тялото си и да не боледувате, а също по този начин да се чувствате постоянно във форма и да сте щастливи.

Трябва да внимавате с мислите си, тъй като те са материални. Действайте с тях по този начин, както с предметите. Помнете, че силата ви нараства, в случай че помагате на другите.

Използването на тази мощ за неприятно провокира напрежение, което ще я понижи. Същото важи и за заболяванията. Ако стиснете зъби и се борите с заболяването, пробвате се да я подтиснете, заболяването стартира да се съпротивлява.

Светът е подобен, какъвто го възприемате. Както го виждате, подобен е той за вас. Няма никакви граници – те са единствено в нашето схващане и в нашите мисли.

Винаги избирайте вярна и ясна цел, не се ориентирайте към размити цели. Моментът на властта ви над този свят, над себе си и над ориста си е тук и в този момент. Всичко друго е заблуда.

Лошите мемоари и безпокойството за бъдещите неволи блокират силата ви. Изпълнението на желанията постоянно стартира тук и в този момент. Ако желаете нещо, към този момент сте го почнали.

Силата е във вас. Никой няма да помогне. Само вие. Ако сте в естетика с това, което имате, ще го извършите още по-добро. Ако желаете здраве, обичайте здравето. Ако пожелавате зло на някого, няма да постигнете нищо в живота.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР