Феновете на конкурса за песен на Евровизия се разтревожиха по

...
Феновете на конкурса за песен на Евровизия се разтревожиха по
Коментари Харесай

Конкурсът за песен на Евровизия предизвика яростна реакция заради промяната на правилата за гласуване през 2024 г.

Феновете на състезанието за ария на Евровизия се разтревожиха по време на огромния край онлайн в събота вечер, защото имаше трагично ново предписание за смяна.

Изданието за 2024 година на годишния музикален конкурс беше 68-ият път, в който се организира годишното музикално събитие - като първото по рода си съревнование се организира в Швейцария през 1956 година Традиционно феновете можеха да вдигнат телефона си и да гласоподават за своите обичан реализатор, откакто всички участващи състезатели свършат да пеят.

Но за състезанието през 2024 година разпоредбите бяха коренно изменени, тъй че почитателите да могат да гласоподават за своя любимец, преди някой даже да е излязъл на сцената. Този ход озадачи доста почитатели на Евровизия, които бяха комплицирани по какъв начин феновете могат да гласоподават за любимец, откакто към момента не са гледали всички 25 състезатели, които вземат участие.

Мнозина наводниха обществените медии, с цел да нападат смяната на разпоредбите - брандиране на хода " неуместно ". Един невпечатлен почитател се обърна къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР