Разбита е международна организирана престъпна група за трафик на хероин

...
Разбита е международна организирана престъпна група за трафик на хероин
Коментари Харесай

Разбиха престъпна група за трафик на хероин

Разбита е интернационална проведена незаконна група за трафик на хероин с присъединяване на чиновници на ДЕА, оповестиха от Специализираната прокуратура. В интервенцията са взели участие и чиновници на ГДБОП.

На брифинг и.ф. ръководителят на СП Валентина Маджарова и шефът на ГДБОП Любомир Янев дадоха повече информация по случая.

Задържани са шест лица - трима са българи, двама са сърби и едно лице с двойно поданство. Става дума за към 20 кг хероин, съобщи и.ф. ръководителят на СП Валентина Маджарова, като посочи, че това е ориентировъчно количество.

Досега не сме имали канал, който търгува непосредствено със Съединени американски щати, сподели шефът на ГДБОП Любомир Янев. Нямаме информация по какъв начин е изнасян, само че имаме информация по какъв начин е импортиран, посочи той и добави, че става въпрос с камиони през сухопътни граници.



 Разбиха незаконна група за трафик на хероин (СНИМКИ + ВИДЕО)  Разбиха незаконна група за трафик на хероин (СНИМКИ + ВИДЕО)  Разбиха незаконна група за трафик на хероин (СНИМКИ + ВИДЕО)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР