Разбирам, че животът ми зависи от прокурор в специализирана прокуратура.

...
Разбирам, че животът ми зависи от прокурор в специализирана прокуратура.
Коментари Харесай

Осемте джуджета: Взех решение да избера живота си, вместо фирмата

Разбирам, че животът ми зависи от прокурор в профилирана прокуратура. Защо е по този начин? Каква е тази страна? Всеки един прокурор, който желае да те ограби и да ти вземе това, което си спестявал цялостен живот и да би трябвало животът ти да зависи от него. Трябва да избираш сред живота си и това, което си проработил цялостен живот. Това споделя Явор Златанов , някогашен съсобственик в заводите " Изамет " и наследник на другия притежател, Илия Златанов , пред Антикорупционния фонд.

Неговият роман продължава от момента, в който през март 2020 година е задържан наново и застрашен си от фамилната компания " Изамет " на свързани с някогашния началник на столичното разследване Петьо Петров , прочут като. Какво разкри Златанов в първата част на видеото -.

След дейностите на спецорганите Явор Златанов твърди, че проверяващите изземват от него 38 кг златни монети и инвеситиционно злато, плюс 17 000 евро. А от сейфа на майка му още 550 000 евро, от които 350 хиляди били негови.

" Всичките тези полезности прокурорите ги откраднаха и аз го разбрах това от вашите филмчета ", споделя той.

Сделка в болничното заведение

Златанов-младши добави, че до момента в който е под арест, са се възползвали от бъбречната му недостатъччност и в последна сметка в болница " Лозенец " при наличие на нотариус, юристи, в това число и държавните охранители от ареста на ул. " Майор Векилски ", той подписва прехвърлянето на дяловете си.

" Разбирам, че животът ми зависи от прокурор в профилирана прокуратура. Защо е по този начин? Каква е тази страна? Всеки един прокурор, който желае да те ограби и да ти вземе това, което си спестявал цялостен живот и да би трябвало животът ти да зависи от него. Трябва да избираш сред живота си и това, което си проработил цялостен живот ", добави той.

" Взех решение да избера живота си вместо компанията и вместо фабриката и вместо парите, които бях заделил ", споделя през днешния ден мъжът. Златанов младши трансферира всичко, до момента в който е в болничното заведение - с изключение на дяловете от компаниите, подписва протоколи от сякаш общи събрания и даже контракт за прекачване на комерсиалната марка " Изамет ". Той сполучливо към този момент стопира вписването на покупко-продажбите в Търговския указател. Но заводите " Изамет " се пазят от гардове на " Делта гард ", които не разрешават " старите притежатели " да припарят, описаха през днешния ден Явор и жена му Емилия.

Всичко е трансферирано от болничното заведение на лицето което и ръководи - Кристиян Христов - 24-годишен боксьор.

" Пепи Еврото желае 350 000 евро "

Разказът на мъжа продължи с това, че до момента в който бил в ареста, до него по юрист стигнало обръщение, че " Пепи Еврото желае 350 000 евро ". " Иначе сигурно щели да ме жертват мене и да бъда за наставление на всички останали – и за образец ", сподели той.
 Докато Иван Гешев е основен прокурор, вие ще вършиме тъкмо каквото ви кажем. Проговори другата страна от Осемте джуджета " Докато Иван Гешев е основен прокурор, вие ще вършиме тъкмо каквото ви кажем ". Проговори другата страна от " Осемте джуджета "
Един от главните участници в историята, позната като Осемте джуджета - предприемачът Явор Златанов, реши да застане пред камерата в инте...

Първо дамата на Златанов дава наличните 200 000 евро, а след дни праща още 150 000. Тя твърди, че изнудването става в петък, 20 март 2020 година, когато дава и поръчка в банката, а тегленето е в понеделник.

Веднага във вторник Златанов е пуснат от Апелативния профилиран. 

Отделно се оказало, че - съгласно негов другар след време, адвоктът му го е " изработил " и единствено 150-те хиляди били за Петьо Еврото, а 200 000 си заделил.

Междурвременно Явор Златанов се сдобил и с второ обвиняване – че дружно със счетоводителката му ощетили личното му частно сдружение. По двете досъдебни производства не е известно да има дейни дейности.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР