Районната прокуратура в германския град Мюнхен съобщи, че е конфискувала

...
Районната прокуратура в германския град Мюнхен съобщи, че е конфискувала
Коментари Харесай

Германия конфискува апартаменти в Мюнхен на руски депутат и съпругата му

Районната прокуратура в немския град Мюнхен заяви, че е конфискувала жилища и е запорирала банкови сметки, благосъстоятелност на съветски народен представител и брачната половинка му, в сходство със глобите на Европейски Съюз, наложени поради нашествието в Украйна, съобщи Асошиейтед прес.

Прокуратурата сподели, че народен представител от Държавната дума (долната камара на съветския парламент) и брачната половинка му, разпознати единствено с буквите си Л. и К., в сходство с немските правила за дискретност, са били общи притежатели на два жилището в баварския град и че са траяли да получават приходи от наем в нарушаване на глобите.

Те показаха, че дамата на съветския народен представител, която е записана като гражданин на Мюнхен, е и едноличен притежател на трети апартамент в града, от който е траяла да взима наем. Двамата са обвинени в нарушаване на немските закони за външна търговия.

Разпореждането за конфискация на недвижимото имущество е издадено предходната седмица, само че влиза в действие от през днешния ден. На лицата, които живеят в жилищата, е разрешено да останат в тях, само че към този момент нямат право да заплащат наем на двамата обвинени, а ще би трябвало да подават парите за настаняването си в районния съд на град Мюнхен.

По запорираната банковата сметка всеки месец са постъпвали заплащания в размер на към 3500 евро.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР