Райна Манджукова, която е шеф на Агенцията за българите в

...
Райна Манджукова, която е шеф на Агенцията за българите в
Коментари Харесай

Райна Манджукова се издъни: Състудентката на Хаджи Тошко обикаля Аржентина с държавни пари

Райна Манджукова, която е началник на Агенцията за българите в чужбина, обикаля Аржентина от 21 до 27 юни при сякаш работно посещаване, само че никой не съмнява, че е била на луксозно екзотично пътешестване.

Маршрутът на държавната екскурзиантка минава през Буенос Айрес, Берисо, Президенсия Роке Саенс Пеня и Лае Бреняс. Там, както е обяснено на страницата на ръководената от нея Агенция, имало български общности още от първата емигрантска вълна към Аржентина при започване на 20-и век.

Явно това е било доста значимо да се потрошат пари и от Манджукова, която да ги види на място. В рамките на пътуването из забележителната дестиация тя, представете си, съумяла да посети и Музея на имигранта в Буенос Айрес и да се срещне с кметове и други държавни служители.

Реклама

Не се съмняваме, че всяка крачка от пътешествието си заслужава. Такива екскурзии въпреки всичко не се оферират от нашите туристически организации, които анонсират надалеч по-тривиални направления. При това най-семплото пътешестване до Буенос Айрес не излиза по- малко от 6-7 бона, тъй че Манджукова и свят е видяла, и много персонални пари е икономисала.

За сходно странствуване из Нова Зеландия беше уволнен различен началник на Агенцията за българите в чужбина Росен Иванов. Манджукова, която е състудентка от университета с Тошко Йорданов от Има Такъв Народ, стана началничка на Агенцията предишното лято с негово подпомагане. През годините тя е протежирана и от други авторитетни господа.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР