Райън Финли никога няма да може да забрави. онази събота

...
Райън Финли никога няма да може да забрави. онази събота
Коментари Харесай

Лекарите искали да изключи апарата на жена си – тя се буди и казва 3 думи, които няма да забрави

Райън Финли в никакъв случай няма да може да не помни. онази събота през май 2007 година И до през днешния ден настръхва, когато се сети за случилото се.

Ако преди не сте вярвали в ориста, може би ще повярвате, откакто чуете историята на Райън.

Райън Файнъл разкрил жена си Джил безжизнена на пода в дома им. Той нямал визия какво се е случило, само че защото не видял никакви пострадвания по нея, той го приел като знак, че е претърпяла някаква форма на сърдечен арест.

Действайки инстинктивно, Райън оказал първа помош, до момента в който чакал колата за спешна помощ. За страдание не дало резултат.

Озовала се в кома

Парамедиците съумели да съживят Джил благодарение на дефибрилатор, само че за жалост вредите към този момент били нанесени.

Мозъкът на Джил бил съществено повреден от дългия интервал, в който тя била изцяло безжизнена, тъй че тя изпаднала в кома.

Райън бил унищожен и прекарал няколко дни непрекъснато до болничното легло на жена си. Тя обаче останала в безсъзнание и не давала признаци, че се разсънва.

Казаха ми да изключа респиратора

След няколко седмици без нито едно трептене на клепачите от страна на Джил, лекарите произнесли най-лошите думи, които Райън в миналото е чувал.

„ Днес може да е най-лошият ден в живота ми. По принцип би трябвало да реша дали тя ще почине или не “, отбелязал Райън в дневника си, който водел, до момента в който Джил била в болничното заведение.

Според изданието TODAY лекарите споделили, че Джил има 1-2% късмет да се възвърне и да може да живее естествен живот. Държането й на респиратор било на практика неефикасно съгласно тях, само че Райън трябвало да реши дали да приспи брачната половинка си вечно.

След няколко пристъпа, в които Райън се разплакал и окайвал ориста си, той решил да се вслуша в съвета на лекарите.

Тя се събудила и споделила няколко думи

Когато я изключили от вентилацията, сърцето на Джил траяло да бие, което съгласно лекарите било обикновено. Миг по-късно Райън видял по какъв начин устните й стартират да се движат.

В 23:45 Райън чул жена си да приказва за първи път от седмици:

„ Измъкни ме отсам “, споделила Джил на брачна половинка си.

Райън бил шокиран и преди да се усети, Джил поискала да излезе да хапне в един от обичаните му заведения за хранене.

Това, че Джил е жива и здрава през днешния ден, Райън го приема като знамение. Други пояснения за случилото се няма.

„ Оценяваме всеки ден, всяка минута, всеки час “, споделя оживялата жена пред TODAY.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР