Растящата зависимост от електричеството води Англия към катастрофа поради нарастващата

...
Растящата зависимост от електричеството води Англия към катастрофа поради нарастващата
Коментари Харесай

Англия върви към катастрофа

Растящата взаимозависимост от електричеството води Англия към злополука заради възходящата взаимозависимост на страната от електричеството. Това предизвестие е издадено от самостоятелна комисия по изменението на климата, написа The Daily Telegraph. Тази наклонност се дължи основно на промяната на бензиновите и дизеловите транспортни средства, както и на газовите котли с електрически други възможности. Обединеното кралство възнамерява последователно да отстрани потреблението на въглеводородни горива. Но при прехода държавното управление би трябвало да се увери, че новата система ще издържи на естествени катаклизми и няма да докара до спиране на електрозахранването, споделят специалистите, съобщи News.bg.

Те се притесняват, че изменението на климата ще докара до по-интензивни естествени събития като наводнения и урагани. В резултат на това хиляди хора рискуват да останат без ток, в случай че английските управляващи не стартират да приспособяват страната към новите условия, което до момента не са създали.

Авторите на документа също по този начин упорстват държавното управление да проектира здания за по-добра отбрана против топлинните талази. Освен това те настояват, че Англия през днешния ден е по-малко готова за изменението на климата, в сравнение с преди пет години. Авторите на отчета упорстват, че по-нататъшното изменение на климата е " неизбежно ", даже в случай че въглеводородните излъчвания могат да бъдат понижени.

Следователно държавното управление би трябвало да бъде " реалистично " в оценката на заканите за доставките на храни и вода, инфраструктурата и публичното здраве. " Някой би трябвало да прегледа цялата система - от нашата къща и автомобил до новите възобновими енергийни източници, които ще бъдат построени, а не обособените ѝ детайли, които се експлоатират от разнообразни частни компании. Когато планирате нашия напълно електрически свят, би трябвало да се има поради, че щета във всяка част на системата може да има доста по-големи отрицателни последствия ", изяснява професор Джулия Кинг, заместник-председател на комисията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР