рандиозен финал отбеляза края на втори сезон на най-мистериозното шоу

...
рандиозен финал отбеляза края на втори сезон на най-мистериозното шоу
Коментари Харесай

Боби Турбото е големият победител в „Маскираният певец“

рандиозен край означи края на втори сезон на най-мистериозното шоу в ефира „ Маскираният артист “. Борислав Захариев, прочут като Боби Турбото, който цели тринадесет излъчвания сполучливо се криеше зад тайнствената маска на Баба Яга извоюва купата на огромния победител.
 Боби Турбото е огромният победител в „ Маскираният артист “
Зрителският избор отреди второ място да заеме обаятелният облик на Булката, зад който стоеше певицата Невена Цонева. Почетната трета позиция на стълбичката бе за Християна Лоизу, която вдъхна живот на обичаната Хищница.

Боби Турбото не можа да скрие вълнението си от успеха секунди след свалянето на маската и показа за феновете:

„ Огромно благодаря за поканата, за костюма и на целия екип. Благодаря също на хората, които разясниха и ме държаха във въздуха три месеца, страхотни бяха. Човек в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля. Когато се трудиш, всичко се получава. Промяната е допустима, когато има религия, обич и светлина “.

„ Много мъчно се крих в този облик. Всички ми задаваха въпроси, само че аз отричах. За мен беше извънредно благополучие да съм част от това прекарване. Защото за мен това е прекарване, а не просто предаване “, разкри Невена Цонева, която завоюва сребърния орден в мистериозната конкуренция.  Боби Турбото е огромният победител в „ Маскираният артист “
На почетното трето място феновете избраха да застане Хищницата, която остана мистерия за всички до последно и панелът не съумя да я разкрие. „ Много ми е прелестно, че към този момент ви виждам. Беше огромно предизвикателство да вземам участие в предаването. Този облик беше много виновен за мен. Благодаря на всички! “, описа певицата за приключението от присъединяване си в „ Маскираният артист “.

 Боби Турбото е огромният победител в „ Маскираният артист “
Феновете на предаването се любуваха на вълнуващ театър на огромния край на втори сезон. Хищницата, Баба Яга и Булката изпяха по две песни на сцената, а минути преди да стане явен спечелилият трите маски се събраха за общо осъществяване на „ Маска на цветни петна “. Шоуто стартира с появяването на последната гост-маска от предходния сезон – Бикът.
В костюмът тази година бе прикрит основният сценарист на „ Маскираният артист “ - Влади Априлов. „ В това шоу няма нищо елементарно, само че тъкмо по тази причина то се трансформира в шлагера на сезона. “, сподели той след разкриването на облика.  Боби Турбото е огромният победител в „ Маскираният артист “
„ Този облик беше доста виновен. Трябваше да подкрепям фигурата си, само че и да съм задоволително преносима. Искам да благодаря на целия екип за поканата и на всички, които са дали своят вот за мен! “, показа Християна Лоизу.

Първи на сцената довечера излезе специфичният посетител в шоуто Бикът, зад чиято маска в предходния сезон се криеше артистът Филип Аврамов.

Този път звездата, скрита зад зрелищната маска, завоюва бурните аплодисменти на публиката, изпълнявайки песента на Gipsy Kings - „ Volare&Buleria “, а опитните следователи съумяха да разпознаят Влади Априлов, прикрит зад атрактивния костюм.

Устремена към успеха, Хищницата извърши едно извънредно парче на кралицата на соул музиката с необхватен гений и безподобен глас Арета Франклин - „ Think “.
 Боби Турбото е огромният победител в „ Маскираният артист “
„ Това музикално и скрито странствуване е нещо, което в никакъв случай няма да не помни. Най-трудно ми беше да се скрия, тъй като съм доста открит и прям човек. Обикнах облика си, макар че нямам нищо общо с него. Искам да благодаря на всички, които ме поддържаха в този баснословен път “, показа Хищницата.

Баба Яга също се впусна с доста предпочитание и възторг в тройния двубой като избра за свое първо осъществяване песента на американската хеви метъл тайфа Twisted Sister - „ We're Not Gonna Take It “.
 Боби Турбото е огромният победител в „ Маскираният артист “
„ Изминах дълъг път на тази сцена. Доказах, че Баба Яга не е страшна и злокобна, а радостна и сладка симпатяга, обичаща сцената. Превърнах я в супергероя на „ Маскираният артист “. Най-трудно ми беше да се укривам. Благодаря на всички, които обикнаха Баба Яга и ме поддържат! “

С излизането си на сцената Булката смени внезапно настроението на сцената и в залата като извиси глас с надълбоко прочувствената и прочувствена национална ария „ Не казвай, любе, лека нощ “.
 Боби Турбото е огромният победител в „ Маскираният артист “
„ Признавам, че доста се забавлявах. В началото не знаех по какъв начин да укривам от околните си, нито по какъв начин да разясня шоуто с приятелите си. Но се научих. Сега излизам да пея на финала и съм признателна на всички, които заобичаха Булката, както го направих и самата аз. Не бих заменила „ Маскираният артист “ с нищо друго! Булката ще пее за победа! “, безапелационна бе тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР