РакПрез новата 2022 годината според хороскопа за Рак Сатурн ще

...
РакПрез новата 2022 годината според хороскопа за Рак Сатурн ще
Коментари Харесай

РАК - Годишен Хороскоп 2022

Рак

През новата 2022 годината съгласно хороскопа за Рак Сатурн ще подонесе на локалните поданици на Рака огромни ограничавания в изразяването на тези дълбоки и трайни усеща. Юпитер ще улесни достъпа ви до информация и ще ви помогне да формулирате новите си хрумвания. Юпитер обаче може да сътвори някои спънки в работата, всекидневието и здравния бранш. Марс, когато е в ретроградна позиция, може да се окаже сложен интервал, защото те ще би трябвало да преминете през разнообразни тествания.

През януари, заради разположението на Сатурн в седми дом, може да почувствате натоварване. В средата на януари здравните въпроси ще бъдат в центъра на вниманието. Също по този начин се предлага да се погрижите и за финансовите си въпроси. През месец февруари ще бъдете най-активни и динамични. Вашият фокус ще бъде най-много върху дома, фамилията и персоналния живот заради аспекта на Юпитер върху дома на фамилията и дома.

През месец май Меркурий става назадничав, което води до известно връщане обратно в кариерата ви. Може да почувствате безпокойствие, даже в персоналния си живот, защото може да възникне спор през края на март или април. Важно е да осъзнаете, че от време на време хората се нуждаят от време, с цел да обмислят нещата.

През месец октомври, с преноса на Марс в Близнаци, ще се озовете в ролята на миротворец. Също по този начин ще отнеме време, с цел да възстановите силата си този месец, спадът на имунната ви система, който може да настъпи през месец октомври заради преноса на Марс в 12-ти дом.

До края на годината животът ви ще се почисти от нежелана неразбория и неуместни действия. Когато разположението на Юпитер обаче е в дома на Водолей, може да се сблъскате със комплицирани обстановки и да изпаднете в неволя във всеки един аспект.



Любов и Семейство: Според любовния хороскоп за Рак 2022, ще имат удобни резултати през първото тримесечие на годината, само че връзките може да се подобрят в средата на годината. Ще има обич и почитание сред вас и колегата ви. Родените под този знак, които сега са необвързани, може да влязат в сантиментална връзка през втората половина на годината. Вашият обществен и сантиментален живот най-вероятно ще бъде доминиран от мощна пристрастеност. Дори в всекидневието си ще бъдете по-жизнени от всеки път. Може да се сблъскате с някои възходи и падения в общественото си другарство през тази година. 2022 година година ще бъде насочена към междинните резултати от фамилна позиция. В фамилията ви ще доминира мир и естетика заради комбинирания аспект на Юпитер и Сатурн в четвърти дом. Ще получите цялостно подпомагане по майчина линия. През втората половина на годината терзанията по отношение на децата ще отминат и общественият авторитет ще бъде по-висок по това време, а също по този начин ще участвате с възторг в обществените действия и ще получите цялостно подпомагане от по-малките си братя и сестри.

Финанси, Бизнес и Кариера : Според моите разбори 2022 година дава обещание да бъде удобна година от икономическа позиция. Присъствието на Раху - Лунните възли в 11 дом значи, че би трябвало да имате мечтаните спестявания. Трябва да работите добре, с цел да подобрите финансовото си положение през тази година. Ще се наложи да поемете някои разноски за удобни фамилни събития и това е удобно време за огромна инвестиция.

Бизнесът през 2022 година ще бъде малко сложен за ръководство. Може да се чака напредък от вашия бизнес, изключително през последната половина на годината, само че в това време може да имате врагове, които се пробват да ви дърпат обратно. Приложете рационално своите умения, опит и вътрешен глас, с цел да поддържате бизнеса си безпроблемно през 2022 година Началото на годината не би било толкоз удобно от бизнес позиция, а упоритата работа и фокусът са нужни за триумфа. Но втората част на годината може да ви донесе прочут триумф в бизнеса.

Бизнес начинанията ще се показват на приблизително равнище през цялата тази година заради слагането на Сатурн в седми дом на Козирог съгласно Бизнес хороскопа на Козирог 2022. Не очаквайте непредвиден приход във вашия бизнес, единствено упоритата работа и ангажираност биха ви дали нужните приходи.

Въпреки вероятните терзания в другите сфери на живота, в професионалната активност се чака непоклатимост, по-висока продуктивност на труда и положителни връзки с управлението. Има избрани благоприятни условия за кариера, които могат да се появят през средата на годината. Помислете както за позитивните, по този начин и за негативните страни по отношение на кариерата ви.

Управляващата планета на Рака е Луната, а щастливото число се смята за две. Хороскопът за 2022 година допуска, че тази година ще бъде потребна за вас и ще просперирате във всички области на живота си посредством двойката.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР