Ръководството на Софийския университет реши да смени посоката на вятъра

...
Ръководството на Софийския университет реши да смени посоката на вятъра
Коментари Харесай

Интервю за работа в телевизия Алма Клатер

Ръководството на Софийския университет реши да смени посоката напразно в проучването на най-древните научни специалности, смени концепцията и началниците на университетската телевизия, която бе преименувана на Алма Клатер, и започва акция за набиране на тв бръмчалки в студентска възраст.
За лице и мотор на акцията бе притеглен известният продуцент от придвижването #MeToo Харви Уайнстийн.
Бяха създадени доста рекламни материали и разгласи за работа в новата телевизия и Харви Уайнстийн в последна сметка излезе по халат пред статуите на Евлоги и Христо Георгиеви, извади огромен мегафон и стартира да набира кандидатки за звезди напряко на плочките пред Университета.
- Хайде, бръмбарчета на Батко, идвайте да ви върша звезди от международна големина. Стартираме нов ефирен план, запомнете този ден и тази година, тъй като ще ставате известни! Хайде, шпиценкандидатки, хайде да ви видя по какъв начин опъвате шпица! - подканяше дефилиращите студентки и млади девойки Харви и пред него бързо се събра навалица кандидатки за галени дъщери на Славата.
- Сега, внимавайте, шпиценкандидатките! Всички вие сте девойки с капацитет и съвсем всяка от вас мога да я опитвам, да схвана кои от вас са в действителност подготвени на всичко за Славата и за красивия живот!...
Момичетата взеха да се кикотят и да избутват напред тяхна колежка без екстеншъни и като цяло с очила.
- Що за кандидатка сте Вие? - не скри учудването си Харви.
- Чух, че нова телевизия се прави в Университета, аз с публицистика се занимавам, имам ползи в…
Залп от откровен смях заглуши нелепите думи и никой даже не си направи труда да изясни на момичето какъв брой е сбъркало адреса и плочките на Славата.
Пред продуцента застана младо момиче с огромен опит и той незабавно я записа като минала първи кръг.
Второ момиче застана пред Харви, той я попита:
- Къде съгласно Вас би трябвало да се организира изявлението за втори кръг?
- Където кажете - отговори младото момиче, което също не беше вчерашно. - Където кажете, само че аз избирам да е в кабинета на ректора или в хотелската Ви стая. Мога да Ви вкарам и в скица с кетъринг.
- В кабина на ректора, хм, забавно, а схемите с кетъринг не са за такива звезди като Вас, вие минавате напряко в трети кръг.
На идващото момиче Харви Уайнстийн сподели да седне в скута на Евлоги Георгиев, само че то отхвърли с риск да си провали кариерата:
- Не мога в скута на тази свята скулптура, това са съществени неща за нас, българите. Дайте по-добре да ви направя една вувузела.
Харви оцени остроумието на кандидатката и я записа в предпочитания лист.
На идната кандидатка Харви зададе гатанка:
- Ако аз съм Жозеф Дол, а ти си Йорданка Фандъкова, кой е третият до нас?
- Не загатвам това име на вятъра - отвърна досетливата студентка.
- Баш ми е драго - сподели Харви Уайнстийн. - Баш ми е драго и ми е безгрижен!

Автор : Г-н Балев, ПРАС-ПРЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР