Ръководството на най-голямата в САЩ верига дрогерии CVS взе решение

...
Ръководството на най-голямата в САЩ верига дрогерии CVS взе решение
Коментари Харесай

Компанията CVS поде кампания срещу ретушипрането на снимки на модели


Ръководството на най-голямата в Съединени американски щати верига дрогерии CVS взе решение да забрани потреблението на графични редактори за ретуширане на фотоси на модели, рекламиращи козметични артикули с марката CVS.

Инициативата под името CVS Beauty Mark има за цел да обърне вниманието на обществеността върху всеобщото потребление на редактиране на фотоси за реклама на козметика. Компанията е изразила желание да работи в тази тенденция с други марки, с които е в съдействие. Отсега нататък всяка реклама на козметични средства на компанията ще бъде съпровождана от пиктограма във форма на сърце.

В изказването на CVS се споделя, че минимум две трети от интервюираните дами са съгласни, че медиите постановат нереални стандарти за хубост, а 80 % от дамите се оплакват, че самочувствието им пада откакто гледат сходни ретуширани фотоси на рекламни лица.

Компанията CVS Health е учредена през 1996 година и е притежател на една от най-големите вериги дрогерии в Съединени американски щати. Тя е притежател на повече от 9 700 аптеки, а оборотът й през предходната година е надхвърлил 177 милиарда $. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР