Ръководството на Лудогорец призова феновете за подкрепа след унизителната загуба

...
Ръководството на Лудогорец призова феновете за подкрепа след унизителната загуба
Коментари Харесай

Лудогорец призова феновете за подкрепа

Ръководството на Лудогорец прикани почитателите за поддръжка след унизителната загуба с 1:7 от датския Нордселанд в Лигата на конференциите преди три дни.

" Уважаеми почитатели, в четвъртък обичаният ни тим загуби тежко в Лигата на конференциите. 1:7 в Дания е безусловно недопустим резултат за всички нас, поради което сервира нашите извинения. Подобен неуспех не дава отговор на името и упоритостите ни в Европа. Загубата от Нордселанд е срамна и тя може да бъде обезщетена с положително показване в идващите мачове в Лигата на конференциите, както и в шампионата, където следва здрава борба за купата. Любимият ни тим няма право на повече неточности в шампионата и по тази причина домакинският мач с Пирин през днешния ден е извънредно значим. Още повече, че този тим в предните два мача си потегли с цялостен актив точки от " Хювефарма Арена ". Ние обещаваме, че ще върнем доверието ви още през днешния ден с добра игра и победа. Вярваме, че ще бъдете на " Хювефарма Арена " и ще подкрепяте тима, както сте го правили постоянно. Нека подкрепим гениите от Лудогорец U19, които в 18,00 ч. въз основата " Гнездо на орли " ще се борят с Динамо (Минск) в младежката Шампионска лига.

Лудогорец в никакъв случай не се предава! Клубът е над всичко! Заедно ще реализираме задачите си ", написаха от клуба на формалния си уебсайт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР