Ръководството на Ливърпул съвсем скоро ще стартира преговорите с РБ

...
Ръководството на Ливърпул съвсем скоро ще стартира преговорите с РБ
Коментари Харесай

Ливърпул ще почне разговорите за Наби Кейта

Ръководството на Ливърпул напълно скоро ще започва договарянията с Република България Лайпциг за предварителното завършване на прехвърлянето на Наби Кейта.

„ Червените” имат сделка да привлекат гвинейския футболист след края на сегашния сезон, но поради раздялата с Филипе Коутиньо са решили да пробват дали ще могат да трансформират първичното съглашение. Клубът ще е податлив да заплати спомагателна трансферна сума отвън контрактуваните 48 милиона паунда, с цел да вземе Кейта 6 месеца по-рано.

Ливърпул стартира атака за Кейта, желае го през януари

Според вестник „ Ливърпул Екоу” самият футболист също има предпочитание да премине на „ Анфийлд” още в този момент. Това значи, че всичко опира до Република България Лайпциг, откъдето обаче към този момент няколко пъти обявиха, че не считат да пускат скъпия си състезател по средата на акцията.

На този стадий шефовете на немския отбор резервират безмълвие и явно диалозите ще претърпят развиване през идващите дни. Много е евентуално Република България Лайпциг да откаже за следващ път смяна в параметрите на сделката.

Ливърпул заплаща спомагателни 18 милиона паунда за Наби Кейта?

Проблем за Ливърпул ще бъде и фактът, че даже Наби Кейта да дойде в този момент, то той няма да може да играе в мачовете за Шампионската лига. Африканецът би бил разполагаем единствено за срещите от Висшата лига и ФА Къп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР