Президентът на БФ Гимнастика Красимир Дунев заслужено похвали пред БНТ

...
Президентът на БФ Гимнастика Красимир Дунев заслужено похвали пред БНТ
Коментари Харесай

Красимир Дунев пред БНТ: Пожелавам на Валентина Георгиева медал от Париж

Президентът на БФ Гимнастика Красимир Дунев справедливо похвали пред Българска национална телевизия във Варна.

„ Просто не мога да изразя моята наслада, че още веднъж имаме златен медалист на Световна купа. На Валя желая да ѝ пожелая да бъде здрава и на Олимпийските игри в Париж да се качи на стълбичката “, разяснява Дунев в ефира на Българска национална телевизия.

„ Финал (в Париж) ще е голям триумф за нас, дай Боже да вземе и орден. Аз съм доста щастлив, че тя (Валентина Георгиева) от началото на годината не пропуща да стъпи на стълбичка и да вземе орден от всяка Световна купа. Пожелавам ѝ да върви все нагоре “, показа Дунев.

Той разяснява и представянето на останалите ни състезатели, които се класираха за финали във Варна.

„ Имахме късмет не за 4 финала, а за 7 или 8. Нека да пожелаем триумф на Димитър Димитров на прескок в неделя, това е неговият апарат, може да стъпи на стълбичката и да вземе орден. Също и на Йордан Александров, който на следващия ден е на край “, сподели Дунев.

„ За нас е чест Международната федерация да ни даде международна купа за осми път, доверието, което имат към нас е огромно. Благодаря на спортното министерство, на Двореца на културата и спорта, на община Варна и всички спонсори, които бяха съпричастни. Разбира се и на доброволците, без които нямаше да се оправим. Трябват доста средства, хора и труд “, безапелационен е президентът на БФ Гимнастика.

Преките излъчвания по Българска национална телевизия 2 започват в 14:00 часа!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР