Ръководството на Левски представи новия екип на тима за сезон

...
Ръководството на Левски представи новия екип на тима за сезон
Коментари Харесай

Левски представи новите екипи

Ръководството на Левски показа новия екип на отбора за сезон 2019/2020 година. Това се случи на специфична конференция на стадион " Георги Аспарухов ".

Екипировката е на фирманата " Найк ", а надписът на фланелките е четирите седмици, което логото на новия спонсор на " сините ". Както Sportal.bg заяви през вчерашния ден, на гърдите на екипите се завръща именитото " Л ". Новият екип има още няколко забавни елементи, които вършат мощно усещане. На тениската има жълто-червена лента, а също по този начин е прибавен и първият щемпел на Левски.

Освен това нещо революционно има в историята на " сините ", защото към този момент имената на играчите на гърба на фланелките са изписани на кирилица в Първа лига и Купата на България, до момента в който за Лига Европа ще бъдат на латиница. За първи път обаче " сините " ще изписват имената на своите звезди на роден език, откакто до момента постоянно е било на латиница.

Станислав Иванов показа титулярния екип, който предстоящо е в кралско синьо, вторият е в жълто и бе носен от Кали Тиам, а черният бе показан от новото попълнение Дени Алар. Вратарската фланелка пък е в бяло и бе показана от Николай Михайлов.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР