Ръководството на Левски обяви началото на нова кампания, която ще

...
Ръководството на Левски обяви началото на нова кампания, която ще
Коментари Харесай

Левски стартира нова кампания: Ела на Герена, учи с Левски

Ръководството на Левски разгласи началото на нова акция, която ще започва тази събота.

" Левскари, от идния тази събота, 28.09, мач против " Ботев " (Вр) ПФК " Левски " и Тръст " Синя България " започват нова акция, обърната напълно към децата. Преди всеки домашен дуел на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " ще се организират срещи с дребните последователи, а акцент в тях ще бъде образованието.

Информация ще бъде показана през призмата на актуалния живот, с интерактивна част, която да ангажира тяхното внимание и да ги накара да се поинтересуват и заобичат както историята на своя клуб, по този начин и тази на патрона му и на всички българи, обвързали живота си в името на тяхното бъдеще.

Срещите ще са ориентирани към деца до 12 годишна възраст и ще протичат в границите на до 45 мин., тъй че да им бъде занимателно, прелестно и удобно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта. Защото в основата на желанието на клуба е да спомогне за тяхното израстване като почтени българи, употребявайки светлия образец на героите от предишното.

" Учи с " Левски " ще започва в събота, 28.09, на " Герена ". Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. " Тодорини кукли " 47) в 17.30 ч., където Лъвски и чиновници на клуба ще посрещнат всички искащи да участват на срещата деца и техните родители!

Гост на първата среща ще е изпълнителният шеф на клуба Павел Колев, а тематиката, по която ще си приказваме е основаването на обичания ни клуб и първите години от неговото битие.

Елате на " Герена ", с цел да учим и да се забавляваме дружно!

Очакват ви доста изненади! ", пишат сините на уеб страницата си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР