Ръководството на Левски на този етап се отказва от търсенето

...
Ръководството на Левски на този етап се отказва от търсенето
Коментари Харесай

Левски се отказа от търсенето на нов нападател, приоритет са други постове

Ръководството на Левски на този стадий се отхвърля от търсенето на нов нападател за зимната селекция, научи ТОПСПОРТ. Петър Хубчев ще продължи да разчита на Найджъл Робърта, Дени Алар и Станислав Костов и напролет.

До момента 21-годишният Робърта се очерта като перлата измежду летните попълнения на " сините ". Той вкара 8 гола в 12 мача в елита. Като отчаяние може да се дефинира взетият чартърен от Рапид (Виена) Дени Алар. Австриецът има едвам едно попадение - против Етър. В последно време той получава повече игрово време от Хубчев, който е удовлетворен от представянето му. Алар остава на " Герена " до лятото, като едвам тогава ще се преценя дали да бъде изплатен.

Надеждите на треньорския щаб са, че Станислав Костов ще успее да влезе във форма през зимната подготовка. Слави стана голмайстор на сезон 2018/2019, само че през лятото получи неприятна травма в адукторите, която наложи да бъде опериран. Благоевградчанинът към този момент е подготвен за игра и стимулиран още веднъж да се трансформира в главния голмайстор на Левски.

Столичани желаеха да привлекат нападателя на Дунав Ахмед Ахмедов. Ръководството даже бе готово да заплати откупната уговорка на играча на " драконите " - 100 хиляди лв., за което ТОПСПОРТ първи Ви Впоследствие в борбата за подписа на Ахмедов се намеси ЦСКА, а от " Герена " отхвърлиха да наддават.

От Левски ще насочат напъните си към усилване на конкуренцията на други постове. Приоритет е подсилването в отбрана и халфавата линия. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР