Ръководството на Левски днес е получило банковата гаранция от кандидата

...
Ръководството на Левски днес е получило банковата гаранция от кандидата
Коментари Харесай

Левски получи банкова гаранция от Джозеф Диксън

Ръководството на Левски през днешния ден е получило банковата гаранция от претендента за притежател на клуба Джоузеф Диксън, твърди " БЛИЦ ". Тя беше изискана от притежателя Наско Сираков, който отдавна е в договаряния с британския предприемач. Предоставената от Диксън банкова гаранция е за над 200 милиона $. Очаква се в понеделник или вторник Сираков да получи безусловно всички документи и договорката да бъде финализирана.

Диксън обаче е сложил изискване. За да се случи всяко едно нещо, би трябвало да е подписано от Благой Георгиев. Както е известно, някогашният ни национал е гласен за висок пост в Левски.

Според предварителна спогодба Диксън би трябвало да вкара 3 500 000 $ в касата на клуба преди още да е получил и една акция на Левски. Чак, откакто въпросната сума бъде усвоена от " сините ", ще стартира и финалната процедура по прехвърлянето на акциите. По този метод Наско Сираков ще се застрахова двойно.

Нещо повече, в случай че Левски получи 3 500 000 $ като капаро, те ще останат в клуба даже и договорката в последна сметка да пропадне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР