Ръководството на Хебър възобновява стара традиция, касаеща ветераните на клуба.

...
Ръководството на Хебър възобновява стара традиция, касаеща ветераните на клуба.
Коментари Харесай

Хебър с жест към ветераните си

Ръководството на Хебър възобновява остаряла традиция, касаеща ветераните на клуба. Бившите футболисти на Хебър, записали най-малко 50 мача в професионалния футбол с екипа на пазарджиклии, ще имат безвъзмезден достъп до домакинските срещи на тима. 

Важно изискване е те да са навършили 40 години, каквато е възрастовата граница за „ деец ” съгласно нормативите на БФС. Тези, които подадат своите данни за издаване на клуба карта " Ветеран на ФК Хебър 1918 "  до сряда, ще получат своите пластики 48 часа по-късно и ще се възползват от облекчението още за домакинския мач на Хебър с Левски, който е в неделя от 12:15 часа на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик. 
 Хебър издебна своя миг и удари Славия Хебър издебна своя миг и удари Славия
Съответно останалите ще вземат картите си за идната домакинска среща. Заявления за издаване на карти ветераните на Хебър могат да подават в офисите на администрацията на клуба, намиращи се на стадион " Георги Бенковски ".

На идващ стадий Хебър ще рестартира и издаването на още два типа карти – абонаментни /сезонни/ такива за допуск до домакинските мачове на клуба и VIP карти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР