Ръководството на ЧЕЗ откри реновирания Център за обслужване на клиенти

...
Ръководството на ЧЕЗ откри реновирания Център за обслужване на клиенти
Коментари Харесай

ЧЕЗ с реновиран център в Перник

Ръководството на ЧЕЗ откри реновирания Център за обслужване на клиенти в гр. Перник, намиращ се на ул. „ Света Петка “ № 65. Осъвремененият офис ще способства за по-голямо улеснение при обслужването на клиентите на сдруженията на ЧЕЗ в България.
 
„ От стъпването си на българския пазар преди близо 15 години, ЧЕЗ непрестанно влага в възстановяване на обслужването. В резултат на това към този момент предлагаме над 150 типа услуги, които улесняват нашите клиенти и им пестят време. Вярвам, че обновяването на този Център е следващата крачка към повишение качеството на работата с клиентите, като ще ни помогне и по-бързо да удовлетворяваме техните претенции.
Персоналното отношение е част от професионалните ни цели “, сподели Вежен Фотев, шеф „ Обслужване на клиенти “ в ЧЕЗ България.

Освен присъщата за актуалните офиси система за ръководство на опашките, в реновирания потребителски център към този момент са основани и обособени пространства за  работа с клиентите на ЧЕЗ Електро България и ЧЕЗ Разпределение България, което ще улесни клиентите и ще усъвършенства времето за самостоятелното им обслужване.

Центърът за клиенти в Перник резервира своето работно време от 08:30 до 17:00 ч. във всеки работен ден от седмицата като се изключи понеделник, когато удълженото работно време е до 18:00 ч., и сряда, когато стартира в 8:00 ч.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР