Ръководството на Барселона иска да продължи договора на Усман Дембеле

...
Ръководството на Барселона иска да продължи договора на Усман Дембеле
Коментари Харесай

Барселона ще удължи договора на Усман Дембеле

Ръководството на Барселона желае да продължи контракта на Усман Дембеле до лятото на 2025 година, оповестява „ Sport “. Настоящото съглашение сред двете страни изтича на 30 юни 2022 година. Ако той откаже предлагането на клуба, Барселона ще го продаде през летния трансферен прозорец.

Клубът към този момент е постигнал прогрес в подновяването на договорите на Илаиш Мориба и Мингеса, които също изтичат в края на сезона, само че в този момент задачата е да се опита да възобнови договора на Дембеле преди края на сезона.

Французинът ще би трябвало да вземе решение по отношение на своето бъдеще през идващите седмици, тъй като в противоположен случай Барселона ще го пусне на трансферния пазар, а към този момент има клубове, които са доста заинтересувани да го купят.

Ситуацията с Дембеле се промени доста. Крилото показва доста сериозен напредък и в този момент се усеща като значим футболист в плана на Барселона. Французинът се усеща доста комфортно при каталунците и желае да продължи своята кариера на „ Камп Ноу “. От Барселона ще се опитат да го съблазнят с прогресивно икономическо предложение, защото лимитът на заплатите ще бъде доста непоколебим през идващия сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР