Ръководствата на Локомотив и Ботев се срещнаха вчера с полицията

...
Ръководствата на Локомотив и Ботев се срещнаха вчера с полицията
Коментари Харесай

От Ботев искат дербито да е с гостуваща публика

Ръководствата на Локомотив и Ботев се срещнаха през вчерашния ден с полицията по отношение на идното градско дерби на „ Лаута “, на старта на сезона. Битката за Пловдив е на 16 юли (неделя) от 18:30 часа.
Прочетете още
Двата клуба обаче не стигнаха до съгласие по най-важния въпрос – за почитателите. Очаква се да има нова среща и до края на седмицата, или най-късно при започване на идната, където да се вземе окончателното решение. Както е известно, секторът за посетители на стадион „ Локомотив “ към момента не е подготвен и не може да приема почитатели. При това състояние остава клетката обособена в Централната естрада. Тя бе сложена в края на предишния сезон, като одобри два дуела с Левски. Клетката обаче е много рискова и не може да побере доста последователи. Вариант номер едно, който е бил обсъждан е дербитата от постоянния сезон да са без гостуващи агитки, както в този момент на „ Лаута “, по този начин и в 16-ият кръг на „ Колежа “. Нещо, с което от Ботев Пловдив не са били съгласни. Те са декларирали, изрично, че желаят да разчита на поддръжка от своите почитатели от трибуните. От полицията пък са декларирали на срещата, че ще окажат нужното съсдействие и са оставили всичко в ръцете на клубовете, които би трябвало да се схванат по сред си.

Според осведомени, чака се Ботев и Локо да реализират координация по въпроса и идната неделя (16 юли) на „ Лаута “ да има 150-200 бултраси на централаната естрада.

Едва, откакто има някакво решение, управлението на черно-белите ще прибегне към установяване на цените на талоните и тяхното стартиране.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР