Ръководителят на авиокосмическата компания Мубадала Бадр Ал Олама заяви, че

...
Ръководителят на авиокосмическата компания Мубадала Бадр Ал Олама заяви, че
Коментари Харесай

Аерокосмическата компания Mubadala инвестира в 3D печат технологии

Ръководителят на авиокосмическата компания Мубадала Бадр Ал Олама съобщи, че са нужни " неотложни " дейности за справяне с възходящите пропуски, основани от нововъзникващите технологии. Бадр Ал Олама добави, че тези модерни технологии ще основават нови работни места.

Mubadala Aerospace ще се насочи от ден на ден към вложения в технологии от " четвъртата индустриална гражданска война ", като да вземем за пример предсказуемата поддръжка на 3D щемпел и изкуствения разсъдък.

В изявление за " Арабски бизнес " Ал Олама съобщи, че в близко бъдеще " Mubadala Aerospace " ще се стреми да влага в компании, фокусирани върху технологиите в бранша, с цел да внедри и развие конкурентоспособност и да генерира устойчива финансова възвращаемост.

" Следователно, ние ще търсим 3D щемпел и роботика, нови материали и лесна поддръжка, употребявайки технологии с изкуствен интелект ", добави той.

Разбира се, толкоз бяха скептични хората и за всички мобилни аксесоари, които в този момент използваме всекидневно.

Ал Олама добави, че тези модерни технологии ще основават нови работни места и ще доведат до нови " хибридни " функции, в които квалифицираните служащи употребяват технологията за улеснение на производството, ефикасността и вземането на решения. 

" Въвеждането на роботика в индустриалния бранш, да вземем за пример, разрешава по-висока еластичност на работата, защото монотонните или повтарящи се задания са присъщи за машините, което разрешава на служащите да се съсредоточат върху креативно или конкурентно мислене ", сподели той.

" Затова освен заетостта ще се промени, а връзките ни с производството в основата му. "

Въпреки това, Ал Олама съобщи, че както развиването на нови технологии може да сътвори " невиждани благоприятни условия " за индустриална работна мощ, смяната може да докара до липса на голям брой умения. 

" За да се обезпечи цялостен мащаб на четвъртата индустриална гражданска война, изключително в индустриалния бранш, е нужна интернационална самодейност за пренасочване, образование и преквалификация на фрагментите за цифровизация ", сподели той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР