Раждането на дете е голямо събитие за всеки човек, независимо

...
Раждането на дете е голямо събитие за всеки човек, независимо
Коментари Харесай

13 знаменитости, които кръстиха децата си звучно, но необичайно

Раждането на дете е огромно събитие за всеки човек, без значение от звездния статус. Родителите се стремят да дадат на бебето всичко най-хубаво и името не е изключение. Ето за какво от време на време децата получават най-необичайните и може би малко странни имена, които изненадват даже най-преданите почитатели на звездите.

Ким Кардашиян

Риалити звездата и някогашният й брачен партньор Кание Уест имат четири деца: Север, Свети, Чикаго и Псалм, което на съветски значи надлежно Север, Светец, Чикаго и Псалм.

Никол Кидман

Известната австралийска актриса и нейният брачен партньор музикант Кийт Ърбан имат две дъщери: Съндей Роуз и Фейт Маргарет. И в случай че името Вяра е напълно нормално, то Съндей Роуз, което значи неделна роза, е мъчно да се назова такова.

Адриана Лима

На 29 август 2022 година известният супермодел и нейният сътрудник Андре Лемерс се снабдиха със наследник, който беше кръстен Сайян. Това име се превежда като синьо-зелено и съгласно самата Адриана е алегорично за тяхната двойка, защото това е цветът на океана в Бора Бора и Малдивите.

Кейти Пери

Първородното дете на певицата и второ дете на брачна половинка й, артиста Орландо Блум, се споделя Дейзи Доув. И макар обстоятелството, че Дейзи, което в превод значи Дейзи, не е най-рядкото име, в композиция с второто, което се превежда като Гълъб, звучи много извънредно.

Бионсе

Дъщерята на певицата и нейния брачен партньор, музикантът Джей Зи е родена през 2012 година Момичето получи името Блю Аиви, а това извънредно име. През 2017 година двойката се снабди с близнаци – момичето беше кръстено Руми, само че момчето получи необикновеното име Сър.

Ед Шийрън

Британският артист и брачната половинка му Чери Сиборн имат 2 дъщери, всяка от които носи доста, доста извънредно име. Първата щерка на двойката Лайра Антарктика, чието име може да се преведе като Лира Антарктика, се роди през 2020 година, а сестра й Юпитер, кръстена на една от планетите в Слънчевата система, се роди две години по-късно.

Рупърт Грийн

През 2022 година звездата от франчайза за Хари Потър и партньорката му Джорджия Грум се снабдиха с щерка, която беше кръстена Уензди. И макар че артистът не сподели за какво той и майката на бебето са избрали името, което се превежда като сряда, може да се допусна, че тя го е получила в чест на рождения си ден – въпреки всичко момичето е родено в този ден от седмицата.

Кристина Агилера

Второто дете на певицата, щерка, получи доста красиво име Самер Реин, което се превежда като летен дъжд. Кристина изясни този избор с обстоятелството, че лятото е време, когато на всички места е ярко и топло, а дъждът измива всичко минало и разрешава на нещо ново да пораства.

Кейт Уинслет

Попълнението в фамилията на актрисата, носителка на Оскар, и нейния брачен партньор милионер Нед Рокнрол се случи през 2012 година, когато се роди синът им, който получи необикновеното име Блеизи, което може да се преведе като Мечешки пламък.

Кейт Уинслет изясни подобен необикновен избор с обстоятелството, че в младостта си е имала другар с прякор Мечката, който постоянно я е подкрепял в сложна обстановка.

Тони Бракстън

Синът на носителя на Грами Деним се роди преди 18 години. Според Бракстън в началото тя желала да го назова Данхам и имала поради, че името ще се произнася Данхам, само че откакто здравната сестра попитала по какъв начин се усеща бебето Дънам, тя трансформирала решението си. Така момчето стана притежател на извънредно име, което се превежда като дънки.

Бъзи Филипс

Дъщерята на актрисата Бъзи Филипс получи неповторимото име Крикет Пърл, което на съветски значи Перла на щурка. Жената изясни толкоз необикновен избор напълно просто, като сподели, че желаят да нарекат щерка си име, чийто тон им харесва.

Никол Ричи

Синът на светската дама Никол Ричи и артиста Джоел Мадън носи името Спароу Джеймс Миднайт, което може да се преведе като Спароу Джеймс Миднайт. И макар че двойката не изясни произхода на такова неизмеримо име, то е съгласно името на най-голямата им щерка Харлоу.

Имате ли вие или някой ваш прочут деца с необикновени имена?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР