Рафаел Надал получи трофея си, ознаменуващ първото му място в

...
Рафаел Надал получи трофея си, ознаменуващ първото му място в
Коментари Харесай

Рафаел Надал вдигна трофея за номер 1 на годината

Рафаел Надал получи трофея си, ознаменуващ първото му място в международната класация за миналата 2017 година. Както е известно Матадора ще приключи годината като номер 1 и в неделя получи оценката си на особено оганизирана гала в зала "O2 " в първия спортен ден от финалите на ATP в Лондон.

Надал си обезпечи първото място за 2017 година

„ За мен това бе приказен сезон, доста прочувствен. След всички травми, с които трябваше да се боря през последните няколко години, даже не съм си помислял, че този трофей може още веднъж да е мой. Значи доста за мен ", показа Надал.

"Нищо от това нямаше да е допустимо без фамилията ми, тима ми, доста от тях са тук, само че някои не са. Просто желая да им благодаря доста за поддръжката. Имаше някои сложни моменти, само че те всички не спираха да имат вяра, че това ще бъде допустимо още веднъж и най-вероятно без тяхната работа, аз нямаше да съм там, където се намирам в този момент ", призна още Матадора.

Край на сагата: Надал е подготвен да играе в Лондон

„ Искам да продължа с благодарности към всички шампионати. Цялата година бе доста прочувствена. Навсякъде където играех, постоянно ме караха да се усещам допустимо най-добре, благодаря им за това. И всички почитатели по света – оказахте ми голяма поддръжка през годината. Без вас нито едно събитие не би било същото. Благодаря на всички, които поддържат спорта – спонсорите, ATP, всеки, който прави вероятен този прелестен тур, който имаме. Благодаря доста, насладете се на конкуренцията, ще се забележим на следващия ден на корта! ", приключи международният номер 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР