Рафаел Надал определено спазва обещанието си да не пести усилия

...
Рафаел Надал определено спазва обещанието си да не пести усилия
Коментари Харесай

Надал поднови тренировките на корта


Рафаел Надал несъмнено съблюдава обещанието си да не пести старания в подготовката за сезона на клей. От малко видео, оповестено на страницата на Матадора в Instagram, излиза наяве, че той към този момент тренира на клей кортовете в своята академия в Майорка.

Испанецът не е играл от два месеца насам, защото към момента се възвръща от травмата, която получи на Australian Open. Надал се надяваше да бъде в кондиция за шампионата в Индиън Уелс, където предходната година игра край, само че това не се случи и той насочи напъните си към идните шампионати на клей. Надал е декларирал присъединяване на Мастърса в Монте Карло (9-16 април), само че показа, че е допустимо да се завърне и на по-късен стадий.

В случай, че в действителност се възвърне изцяло до началото на април, след Монте Карло носителят на 22 трофеи от Големия шлем ще играе на ATP 500 конкуренцията в Барселона (17-23 април), както и на Мастърс шампионатите в Мадрид (26 април – 7 май) и Рим (10-21 май), преди да пристигна време да пази купата на Ролан Гарос (28 май – 11 юни).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР