Рафаел Надал и Александър Зверев се изправят един срещу друг

...
Рафаел Надал и Александър Зверев се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО: Рафаел Надал - Александър Зверев

Рафаел Надал и Александър Зверев се изправят един против различен в полуфинален конфликт от Ролан Гарос. Мачът е по-специален за испанеца, защото през днешния ден той навършва 36 години. Двубоят се чака да стартира към 15:45 часа и може да го наблюдавате онлайн на Gong.bg.

На четвъртфиналите испанецът надделя Новак Джокович във възвишен дуел. Четирисетовата драма приключи в интерес на испанеца, който се наложи с 2:6, 6:4, 2:6, 6:7(4) след 4 часа и 20 минути игра. "Това бе една от тези незабравими нощи. Положих всички старания, с цел да вземам участие в този шампионат в най-хубавата кондиция. Публиката е невероятна още от началото на конкуренцията. Мисля, че те знаят, че няма да играя още доста пъти тук. Не знам какво може да се случи”, разяснява Надал след мача със сръбския тенисист.

„ Както споделих и преди, че ще играя, тъй като преди шампионата направихме всичко, с цел да бъда подготвен, само че не знам какво ще се случи по-късно. Имам нещо в крайници, и в случай че не успеем да подобрим нещата или да намерим някакво решение за това, то става извънредно мъчно за мен. Насладих се на мача, пробвайки се да не мисля какво може да се случи за в бъдеще. Ще се борим да намерим решение”, сподели още той.

От своя страна поставеният под номер 3 в схемата Зверев се класира за полуфиналите, побеждавайки испанския гений Карлос Алкарас в спиращ дъха мач след 6:4, 6:4, 4:6 и 7:6 (7) за 3:21 часа игра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР