Радостин Василев сваля доверието си от Слави Трифонов, защото задкулисието

...
Радостин Василев сваля доверието си от Слави Трифонов, защото задкулисието
Коментари Харесай

Радостин Василев и депутати от ИТН свалят доверието си от Слави Трифонов

Радостин Василев смъква доверието си от Слави Трифонов, тъй като задкулисието и ползите на група хора владеят водача, съобщи спортният министър в оставка.

"С голяма горест даваме тази конференция, с цел да разглася, че аз в качеството си на министър на спорта не мога повече да поддържам дейностите на водача на Има Такъв Народ. За страдание мафията пробива в "Има подобен народ ". До мен са мои сътрудници от ПГ на Има Такъв Народ, които ще я изоставен и ще изоставен партията ", съобщи Василев.

Заедно с Василев партията напущат депутатите Иво Атанасов, Николай Радулов, Светлин Стоянов - някогашен офицер от НСО и някогашен регионален координатор на Има Такъв Народ Русе, Георги Георгиев, Деян Петков - общински координатор на Плевен.

"Явно очакванията, които аз имах и голяма част от българите, ще останат неосъществени. Заявявам го с страдание, тъй като аз съм обикалял и съм убеждава хиляди българи да поддържат Има Такъв Народ. За страдание обаче държанието на господин Трифонов като едноличен притежател на тази партия докара до това, че тази прати се самоизчегърта, а последните му дейности водят до това, че се изчегъртва и страната ", сподели още Василев, представен от Българска национална телевизия.

Радостин Василев схванал, че ще бъде изтеглен от ръководството половин час преди изявлението на Трифонов. Заяви още, че не се е виждал с водача откогато е министър, а други депутати не са го виждали повече от година.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР