Радослав Стоянов по-известен като Радо Прашката вече е нов човек.

...
Радослав Стоянов по-известен като Радо Прашката вече е нов човек.
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Вижте каква голяма промяна се случи в живота на Радо Прашката от Биг Брадър!

Радослав Стоянов по-известен като Радо Прашката към този момент е нов човек. За това се похвали самият той в писмо до HotArena, в което написа:

" Здравейте, написа ви Радослав Стоянов. Искам да ви споделя, че към този момент не пребивавам в България. Махнах се и в никакъв случай няма да се прибера да пребивавам в България. Живея и работя на трудов контракт в Англия, обезпечавам се и съм доста добре тук. Животът ми е спокоен и прекрасен, и нищо не ми липсва “, хвали се Радо.

От фотосите във фейсбук профила му се вижда, че той има връзка с дама, която е по-възрастна от него и се споделя Румяна. Явено е, че Прашката е почнал живота си на чисто в Англия. Намерил си е работа, срещнал е любовта, тренира във фитнеса. Какво друго му би трябвало на човек?

Радо Прашката нашумя през 2012 година, след присъединяване си в Биг Брадър и в няколко продукции, като най-яркият му облик е във кино лентата на Влади Въргала „ Шменти шапки ”. Дълго време той обикаляше София без задължения и без работа. Беше се забъркал в скандал, след който лежа в ареста в едно столично полицейско ръководство по тази причина, че е заплашвал от подправен профил във Facebook продуцента Магърдич Халваджиян по тази причина, че не го е взел за присъединяване в известно телевизионно шоу за гении.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР