Беквокалистката на Слави – Невена Цонева напусна Ку-ку бенд заедно

...
Беквокалистката на Слави – Невена Цонева напусна Ку-ку бенд заедно
Коментари Харесай

Невена Цонева вижда мъртвите и си говори с тях, отсвирила Слави заради свръхспособностите си

Беквокалистката на Слави – Невена Цонева напусна Ку-ку бенд дружно с мъжа си – барабаниста Венелин Венков, с цел да се отдаде на езотериката и на фамилията, написа Галерия . Тя не скри, че повече от година обмисляли раздялата със Слави Трифонов.

„ Имаме доста хрумвания за разнообразни неща, които ще вършим, само че към момента няма изясненост за нещо съответно, което да разглася. Разбира се, че ще вършим нови песни “, сподели още Невена.

От година и половина певицата сполучливо развива своя канал на езотерична тема „ Без граници “, заради което очевидно и Слави Трифонов декларира в поста си, че двамата потеглят по астрален път.

„ От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на доста въпроси – за какво не му върви на човек, има физически проблем, заболяване или нещо друго “, показа още Цонева. Чрез цветовете им тя провижда същността на хората, познава неприятните и положителните, лъжата и измяната. В подкаста си тя призна за своите качества, като това, че вижда умряли хора, които са измежду нас. Затова и се дефинира като дете индиго със свръхспособности. Казва,че доста други хора също са такива, само че в 90 % от случаите са неосъзнати или не желаят да развият качествата си. Невена вижда и заболяванията в тялото на другите – къде се намират и какво е то и дали изживява последните си дни. Самата тя споделя за случай, в който в асансьор видяла жена и й споделила, че е в края на живота си.

Певицата стартира да демонстрира тези гении след тежка диагноза. „ Лекувах се седем години. Откриха ми латентна туберкулоза, появиха се проблеми със сърцето “, призна тя . Битката с заболяването отворила третото й око и я насочила към духовното рационализиране, с задачата да оказва помощ и на други страдащи хора.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР