Треньорът на Левски Николай Костов най-на-края показа тайнствената си съпруга.

...
Треньорът на Левски Николай Костов най-на-края показа тайнствената си съпруга.
Коментари Харесай

Николай Костов най-накрая показа жена си


Треньорът на „ Левски " Николай Костов най-на-края сподели тайнствената си брачна половинка. Специалистът се появи за първи път с половинката си в обществото.

Наставникът на „ сините “ и митичната Краси бяха измежду специфичните посетители на Илиана Раева на финала на „ Денсинг старс “. Двамата изгледаха шоуто в компанията на Наско Сираков. След края му се снимаха за спомен с неговата брачна половинка. Именно Илиана Раева сподели на обществеността Краси за първи път.

„ С треньора на „ Левски “ Николай Костов и неговата очарователна брачна половинка Краси на финала на „ Dancing Stars “, написа Раева във фейсбук.

Костов е извънредно затулен във връзка с персоналния си живот. Именно по тази причина до момента не беше показвал и брачната половинка си на „ Герена “.

Не пристигна и на коледния ваучър за чиновниците на клуба, макар че двамата към този момент се бяха върнали от екзотичната си отмора. Те отпътуваха за нея ден след последния мач на „ Левски “ предходната година.

За Краси се знае извънредно малко. Малцина я познават. Ясно е единствено, че е най-големият консултант на треньора. Той се допитва до нея за всяко значимо решение, което взема в кариерата и живота. Също и за стила си на обличане. Винаги е с него, когато мъжът й работи в чужбина.

Най-дълго двамата се задържаха в Украйна. Имат щерка. Тя от дини живее и работи в Кипър.

Въпреки че към този момент е Костов си потегля от „ Герена “ в края на сезона той поддържа отлични връзки с Наско Сираков и Илиана Раева. Всъщност брачната половинка на притежателя на „ Левски “ е най-големият му почитател и бранител на  „ Герена “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР