Пуловер Кое е най-уютното през зимата? Пуловер. Лесно е да

...
Пуловер Кое е най-уютното през зимата? Пуловер. Лесно е да
Коментари Харесай

Как да носите най-модерния цвят на 2020 г.: 14 неща , на които искаш да се възхищаваш.

Пуловер

Кое е най-уютното през зимата? Пуловер. Лесно е да комбинирате мекотата и комфорта на плетен пуловер с съвременен цвят. Синият пуловер наподобява доста хубав, въздържан, само че прибавя нужната бляскавост към изображението.

1. 

2.

Монохромен

Едноцветен облик в синьо ще ви раздели от тълпата. Този цвят умерено и изтънчено се вписва във всяка обстановка, тъй че не се колебайте да облечете синьо!

3.

Между другото, в случай че облечете дънкова риза и самите дънки, ще получите и наследник облик.

4.

За излизане

За ваканционни изображения този цвят идеално пасва. Роклята от кадифе ще ви направи най-луксозната дама на събитието.

Син гащерезон ще покаже вашата информираност за трендовете, смелостта и въображението.

5.

6.

Гащеризон

Гащеризон е на мода от няколко години. Ако желаете съвременна оригиналност, можете да изберете комплект в синьо. Този цвят се вписва идеално в главния дрешник, той се съчетава красиво с други цветове.

7.

8.

С какво да се комбинира

Кои са най-красивите комбинации със синьо?

С леопард

Леопард е много ослепителен и подчертан звяр. Леко успокой дивия си манталитет под силата на синьото. Той ще направи облика по-балансиран, спокоен.

9.

С бежово

Синьото и бежовото дружно съставляват красива елегантна композиция. Ще получите въздържан облик, който ще ви показа като осъзната и уверена жена.

10.

С шоколадов

Два мрачно наситени цвята са идеално другари между тях. Добавете малко шоколадов цвят към синьото и ще получите първокласен тип.

11.

Тънка бяла линия

Тънката бяла линия върху класическия наследник цвят наподобява доста забавно. Образът е бизнес, а в това време самоуверен и целеустремен.

12.

Със злато

Най-луксозната композиция от вероятните съгласно мен. Много одобрявам комбинацията от синьо и злато, доста повече от черно и злато. Това изображение не е толкоз скучно и светско, наподобява забавно и скъпо.

13.

Със синьо

Разбира се, синьото наподобява красиво със синьо. Добавите малко кафяво. Тази добавка ще ви помогне да поставите акцент там, където е най-необходимо.

14.

Ще носите ли класическо синьо през 2020 година?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР