Пуерториканският рапър Бед Бъни си върна лидерската позиция в класацията

...
Пуерториканският рапър Бед Бъни си върна лидерската позиция в класацията
Коментари Харесай

Бeд Бъни отново е начело на класацията на Билборд за албуми

Пуерториканският рапър Бед Бъни си върна лидерската позиция в класацията на " Билборд " за албуми, заяви уеб сайтът на изданието.

Той си обезпечи първата позиция в чарта за десета непоследователна седмица с 99 500 еквивалентни единици, продадени в Съединени американски щати от албума " Un Verano Sin Ti " за интервала на отчитане.

Бед Бъни измести от върха на класацията на " Билборд " Диджей Калед и неговия албум " God Did ", който тази седмица заема четвърта позиция. От него са продадени 45 000 еквивалентни единици за миналите седем дни.

Втората позиция в чарта е за кънтри артиста Морган Уолън и продукцията му " Dangerous: The Double Album ". Албумът се изкачи от пето място с продадени 48 000 еквиваленти единици за отчетния интервал.

С " Dangerous: The Double Album " Уолън към този момент е 86 непоследователни седмици в топ 10 на класацията на " Билборд " за албуми. Той е единственият соло реализатор с сходно достижение откогато изданието стартира да разгласява чарта всяка седмица от месец март 1956 година

На трето място е хеви метъл бандата " Мeгадет ", която тази седмица дебютира в класацията с " The Sick, the Dying… and the Dead! ". От албума са продадени 48 000 еквиваленти единици за отчетния интервал.

В челната петица се завръща и Хари Стайлс с албума " Harry's House ", който беше на девета позиция предходната седмица. От него са продадени 43 000 еквивалентни единици, добавя Българска телеграфна агенция.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР