Публикувайки в X, известен преди като Twitter, той каза: Изключително

...
Публикувайки в X, известен преди като Twitter, той каза: Изключително
Коментари Харесай

Грег Брокман напуска поста президент на Open AI след напускането на главния изпълнителен директор Сам Алтман

Публикувайки в X, прочут преди като Twitter, той сподели: „ Изключително горделив съм с това, което всички изградихме дружно, откогато започнахме в моя апартамент преди осем години.

„ Преживяхме сложни и страхотни времена дружно, постигнахме толкоз доста макар всички аргументи, заради които би трябвало да е невероятно.

„ Искрено ви искам нищо само че най-хубавият. Продължавам да имам вяра в задачата за основаване на безвредно AGI, което е от изгода за цялото човечество. “

Прочетете още: Кой е Сам Алтман? Профил

Г-н Брокман по-късно показа друга обява в обществените медии, като написа: „ Сам (Алтман) и аз сме шокирани и натъжени от това, което бордът направи през днешния ден. “

Сам Алтман: Шефът на основателя на ChatGPT OpenAI е изпъден от борда на шефовете

Г-н Алтман ще бъде краткотрайно сменен от Мира Мурати, която сега е основен софтуерен шеф за изкуствения разсъдък компания.

В изказване от петък OpenAI сподели, че този ход е последвал „ развой на консултативен обзор от борда “, който заключава, че господин Алтман „ не е бил поредно прям в връзката си с борда “.

След това господин Брокман в детайли разказа хронологията на случилото се преди уволнението на някогашния му сътрудник.

Какво съставлява срещата на върха за сигурността на изкуствения разсъдък?

Прочетете повече:
Създателят на ChatGPT показва угриженост по отношение на „ незадоволително регулиране'
Помолихме чатбот да ни помогне да напишем публикация

Той сподели, че господин Алтман е получил известие предната вечер от съоснователя Иля Суцкевер, в което се споделя, че би трябвало да се срещнат по обяд на идващия ден.

След това господин Брокман сподели, че на основния изпълнителен шеф е било казано, че ще бъде уволнен по време на тази виртуална среща с членовете на борда. След това му беше казано към 20 минути по-късно, че ще бъде отхвърлен от борда, само че ще резервира ролята си в компанията.

Г-н Алтман и господин Брокман помогнаха за стартирането на OpenAI като изследователска лаборатория с нестопанска цел през 2015 година

През миналата година те бяха хвърлени в светлините на прожекторите, защото лицата на OpenAI след ChatGPT избухнаха в публичното схващане.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР