Психолозите казват, че има критерии, чрез които другите оценяват как

...
Психолозите казват, че има критерии, чрез които другите оценяват как
Коментари Харесай

Казаха на красивия мъж, че заслужава друго момиче! Невероятната история на Али и Глория

Психолозите споделят, че има критерии, посредством които другите правят оценка по какъв начин влюбените двойки се вписват дружно.

Има стандарт, че един мъж „ би трябвало да е мощен, висок “, а момиче – „ слаба, красива “. Но действителността не е книга по логика на психиката …

Американката Глория Шури Нава е “нестандартно ” момиче с наднормено тегло, блогър, който снима мнения в YouTube за хубост, грим и разнообразни ястия.

Глория е родена в Калифорния, а избраникът й е човек с външен тип на модел Али Хенри от Шотландия. След като видя едно от видеоклиповете на Глория и се влюби в нея. „ Тя се майтапи доста, смее се и постоянно е в положително въодушевление! “, Отбеляза Али.

Всичко щеше да се получи добре, в случай че не беше един проблем – недоумение на другите хора. Всяка поява на влюбените в публиката провокира потрес измежду минувачите и доста мнения в мрежата – се подиграваха на външния тип на Глория, а индивидът намерено загатна, че елементарно може да откри по-интересен случай с „ външните си данни “!

Повечето от мненията под взаимните им фотоси бяха негативни: “Това е толкоз готино да се види тя с готин мъж “! “Тя има гадже Какво не е наред с този свят!? ”.

Двойката трябваше да потвърди искреността на възприятията си и да разбие стандартите. Глория призна, че всичките й момчета са избягали от нея, неспособни да устоят на непрекъснатия напън от обществените мрежи. Али обаче беше по-силен. След 2 години другарство и запознанства, влюбените изиграха женитба в Шотландия. Разбира се, Глория не отслабна за сватбата, тъй като Али я обича „ такава, каквато е “.

Снимки от сватбата на двойката накараха даже най-пламенните критици да се успокоят:

Гледайки инстаграм на това семейство, разбирате, че те се любуват на всеки ден, прекаран дружно, пътуват доста.

Сега Глория е известна персона, взе участие в шоуто на Джордж Лопес (телевизионен сериал) и взе участие в епизода на кино лентата „ Един рид на дървото “. Наскоро Али получи докторска степен по клинична логика на психиката.

Тази двойка безспорно заслужава почитание, тъй като красиво момиче се крие зад цялостна фигура. „ Али е най-хубавото нещо, което се е случило в живота ми. Той ми дава самочувствие “, акцентира Глория.

Между другото, заради пълнотата на Глория е мъчно да се дефинира възрастта й (може да й се дадат 20 и 35 години?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР