Псевдополитиците от ПП-ДБ, които излъгаха народа, че ще донесат така

...
Псевдополитиците от ПП-ДБ, които излъгаха народа, че ще донесат така
Коментари Харесай

ТАЙНА СДЕЛКА в Narod.bg: ПП и ДБ излизат с общи листи, търсят жертви за вота

Псевдополитиците от ПП-ДБ, които излъгаха народа, че ще донесат по този начин чаканата смяна, а най-после се прегърнаха с враговете си в името на „ усвояването “ на 6,27 милиарда евро – близо 13 милиарда лв., под формата на безплатни средства по Плана за възобновяване, са сключили договорка, издаде източник на Narod.bg от върховете на пишман обединението.

Навръх 9 септември, събота, кукловодите на измислените партии Политическа партия и Демократична България са се разбрали на загадка среща по какъв начин да действат на изборите за локална власт, планувани от президента Румен Радев на 29 октомври.

Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и джобния ген. Атанас Атанасов са си стиснали ръцете да вземат участие дружно с общи листи и общи претенденти в цялата страна.

В три общини сред „ харвардците “ и неосъществените демократи на Христо Иванов, не приключил нищо като правосъден министър в кабинет на ГЕРБ, обаче имало „ непреодолими разлики “, по тази причина там ПП-ейци и ДБ-ейци ще игрят независимо в опит да излъжат народа и да си обезпечат аероплан билет за островите в Тихия океан, както сами се издадоха в записа, осветен от Радостин Василев.

Към момента най-интересно е в Бургас, където се очертава да бъдат издигнати двама депутати. Едната кандидатура е на близкия до Кирил Петков Константин Бачийски, който посредством партията си „ Средна европейска класа “ е някогашен мандатоносител на Политическа партия. Другата – на члена на „ Да, България “ Димитър Найденов. Подготвя се негова самостоятелна кандидатура. Ако има втори тур и някой от тях се яви, ще получи надлежно поддръжката на сътрудника си. В Демократична България са недоволни, че Бачийски е бил натрапен без съгласувателни процедури в обединението. И не смятат издигането на Найденов за съдружно нарушаване. Така в Бургас най-официално се обрисуват две кандидатури.

Реклама

В Пазарджик ще е импровизирано. Там регионалният ръководител на „ Да България “ Николай Янев разгласи през уикенда, че напуща. Оповестените причини – разминаване с правилата, които партията и Демократична България са поели към гласоподавателите, а и сложен разговор с Политическа партия. Реално обаче Янев от месеци бе поел по различен политически път, обвързван с локалната организация „ Развитие за Пазарджик “. Той е едно от лицата й. И на стената си кани през днешния ден хората да се причислят към представянето на предприемача Ангел Василев като претендент на „ Развитие за Пазарджик “. Политическа партия, а евентуално и публично обединението Политическа партия – Демократична България, ще застанат зад депутата Петър Куленски. Но е ясно, че сподвижници на Янев ще го последват, формирайки разнобой.

Днес падна алтернативата за Варна. Бившият регионален шеф Благомир Коцев (ПП) заяви пред публицисти, че към момента не се знае кой ще е претендент. Но малко по-късно Стела Николова (ДБ) разгласи, че тя няма да бъде издигната от обединението. Между двамата течеше яростен спор. Николова няма желание да играе независимо:

Пред двете партии, набутали се в безпринципната коалиция срещу волята на българите, обаче стоял различен голям проблем без аспект за задоволително решение – неналичието на фрагменти.

Нито шайката на Киро, нито меркантилните Демократична България имали задоволително претенденти, тъй че да покрият 265-те общини в България със свои имена за общински съветници, кметове и кметове на региони.

Това допуска нови плонжове на килимчето пред политиците от така наречен статукво, чиито претенденти да поддържат, като изтъргуват гласовете на оределите си симпатизанти против места в Общинските препоръки, приключи източникът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР