Проверка на всички членове на изпълкома на БФС, включително и

...
Проверка на всички членове на изпълкома на БФС, включително и
Коментари Харесай

Започна данъчна проверка на всички от управата на БФС - slava.bg


Проверка на всички членове на изпълкома на БФС, в това число и президента в оставка Борислав Михайлов, вършат данъчните, заяви "24 часа ", като се базира на чудесно осведомен източник. Новината била доказана и от Национална агенция за приходите.

Проверяват се всички персонални финанси и данъчни заявления за 5 години обратно. Все още обаче се обработват документите и няма данни дали е намерено нещо неправилно. Ако бъде намерено, то ще последва лична проверка.

Има концепция да се ревизират и част от хората от оперативното управление на футболния съюз, само че още не е осъществена. Това е третата инспекция против БФС в последните месеци.

Първо в постройката на съюза се появи ГДБОП, като бяха конфискувани документи, свързани със съдийството. До момента, макар че изтекоха няколко месеца, няма никакви данни какви са резултатите от нея.

Единствено шефът на съдиите Йордан Сталев бе отхвърлен за непрекъснато от изпълкома и на негово място бе назначен Костадин Стоичков.

След това пристигна и Икономическа полиция, която пък ревизира по какъв начин са разходвани държавните пари, отпускани за деца и юноши от Министерството на младежта и спорта.

Паралелно с това и инспекторатът към министерството прави лична инспекция за същото, като хора обикалят всички регионални препоръки, с цел да се уверят, че отпуснатите средства са били изхарчени по предопределение.

И от тази инспекция към момента няма резултати, макар че също мина много време.

В същото време всички от БФС бяха пуснати в отпуск за празниците и би трябвало да са на работа на 6 януари, ден след церемонията за футболист на годината на България.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР