Провеждането на избори по време на пандемия няма да затрудни

...
Провеждането на избори по време на пандемия няма да затрудни
Коментари Харесай

Политологът Стойчев прогнозира победителя и аутсайдерите на изборите у нас

Провеждането на избори по време на пандемия няма да затрудни предизборната акция, тъй като тя се води виртуално. Това сподели политологът доцент Стойчо Стойчев пред.

Той изясни, че водеща роля в идните избори ще имат обществените медии.

„ През последната година доста по-активни са извънпарламентарните партии, които разполагат с лимитирани бюджети за медийно наличие и реализират доста повече резултати, употребявайки обществените медии и то гратис.

От една страна обществените мрежи дават директна връзка сред политиците и жителите, дават опция на всеки един да взе участие и се улеснява разговора или по-скоро конфликта сред ултраси и агитки на разнообразни партии.

Очаква се в обществените мрежи да ври и кипи по образеца освен на Съединени американски щати, а на целия свят “, сподели той.

Според доцент Стойчо Стойчев огромните политически сили към този момент са почнали акции, които да ги слагат непрекъснато в полето на медийното внимание. Политологът сподели още, че партиите преглеждат датата на избори като спомагателен късмет да завоюват гласове.

Той уточни, че обстановката до изборите може да се развие в няколко разнообразни разновидността. Към днешна дата разликата сред първия и втория е минимална, тъй че нищо не може да се предвижда с акуратност.

Малките партии пък имат шанса да дефинират по какъв начин ще наподобява идващият парламент, добави политологът.

Той обърна внимание, че фокусът по време на консултациите, които организира президентът, трябваше да е върху сигурността на гласоподаване през април. Това са все неща, които могат да кажат епидемиолозите, а не политиците, разяснява още доцент Стойчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР